Chelsea Karşısında Tur Şansımız Nedir?

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Size göre Chelsea karşısında tur şansımız yüzde kaçtır? Dürüst ve samimi cevaplar olursa daha iyi olur.

Ben %35 diyorum.

Iki macta da yenilmeden koyup gececegiz elbette. Soru; 'ceyrek final'de tur atlama sansimiz nedir?' olmaliydi.

kardesim bu oranlari neye göre hesapliyorsunuz..hani 30,40,50 falan gibi oranlari anlarim ama 35% ne alaka ya..

En az chelsea kadar şansımız var karşımızda bayern barça ya da real yok juventusa 2 maçta yenilmedik juventus chelsea eşit takımlar savunma da sıkıntı yaşamazsak onlar kadar şansımız var.

Cok az. Gecebilecegimize inanmıyorum acikcasi Chelsea yi. Ama en azından ilk macta kaybetmemeyi umuyorum, ikinci maça umutla bakabilelim diye, hic yoktan heyecanini yasayalim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şansımız daha yüksek yazanları hayretle izliyorum.. Chelsea oyuncu kadrosuyla ve oynadığı futbola bizden kat kat daha iyi takım.. 2 sene öncesinin şampiyonlar ligi şampiyonundan bahsediyoruz.. şu an bizim takımdan belki Melo dışında kımse Chelsea ilk 11nde forma giyemez.. gerçekçi olalım şansımız %20 den fazla değil..

Şansımız daha yüksek yazanları hayretle izliyorum.. Chelsea oyuncu kadrosuyla ve oynadığı futbola bizden kat kat daha iyi takım.. 2 sene öncesinin şampiyonlar ligi şampiyonundan bahsediyoruz.. şu an bizim takımdan belki Melo dışında kımse Chelsea ilk 11nde forma giyemez.. gerçekçi olalım şansımız %20 den fazla değil..

Chelsea iyi takım ancak iyi savunma yapabilen takımlara karşı çok zorlanıyorlar.Arena atmosferi var.

Bence şansımız o kadar az değil...

Geri
Üst Alt