Chelsea Maçı 11'miz Belli Oldu

Hadi hayirli olsun..

Sneijder insallah solda oynamaz

cift forvet bu macta bizi bitirir, tamam gol atmamiz gerekli tur atlamak istiyorsak ama bu riski ikinci yari alirsin ve ikinci forveti ozaman sokarsin oyuna öncelikle gol yememiz lazim ki umudumuz sürsün dirence karsi direnc vereceksin orta sahani güclü tutarak, umarim elini kolunu saliyan gecmez orta sahayi

956102_Galatasaray_SK.jpg

lanet olsun burak yerine hajroya bile razıydım olmadı :( umarım yanılırım ama burak ahh burak ahh neyse

cift forvet bu macta bizi bitirir, tamam gol atmamiz gerekli tur atlamak istiyorsak ama bu riski ikinci yari alirsin ve ikinci forveti ozaman sokarsin oyuna öncelikle gol yememiz lazim ki umudumuz sürsün dirence karsi direnc vereceksin orta sahani güclü tutarak, umarim elini kolunu saliyan gecmez orta sahayi

Sneijder solda Burak sağda abi çift forvet falan değil aynı saçma sapan sistem yine. İşin aslı kadroda belli kötü oynasa da kesemiyorsun bazı oyuncuları Neyse inanıyorum her oyuncu maximumu verir inşallah geçeriz turu çok çok zor ama inşallah olur.

gstv dekı sunucu 11 ler hala acıklanmadı dıyor.

haberı yok heralde.

İşimiz şansa kaldı. Umarım 4132 veya 4312 oynarız Schalke deplasmanında olduğu gibi. Burak'ın oynaması sonumuz olmaz inşallah.

Chelsea'nin 11'i: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Oscar, Hazard, Eto'o.

Mancini duydu beni burak haricinde kurduğum kadroyla cıkmıs melonun ön lliberoda oynaması cok daha iyi oldu.

ön liberoda yekta olacak sağ çaprazında melo sol çaprazında selçuk ileride sol frovet sno sağ forvet burak santrafor drogba.

4-3-3. Hala çift forvet oynadığımızı sananlar var :S

Geri
Üst Alt