Chelsea maçına kadar Muslera'dan feragat etsek?

Mete Alparslan

10 Numara!
Chelsea maçında gerek Eboue'nin ilk yarıdaki oyunu, gerek Hajrovic'in etkisizliği, gerekse de zaten ağır bir oyuncu olan Chedjou'nun daha da ağırlaşmış olması, oyuncularımızın yabancı sınırlamasından dolayı lig maçlarında dakika bulamayıp, maç ritmlerini tam olarak yakalayamadıklarından ötürü en azından Chelsea maçına kadar Muslera'dan feragat edip oyun içinde bir ekstra yabancı oyuncuya maç ritmi yakalaması için ayrıcalık doğurmamız kanaatindeyim.

Eray'ı hiç tutmadım ve açıkcası o çocuktan birşey çıkacağını da zannetmiyorum. Aykut ise malumumuz. Ancak Ufuk, özellikle bu sezon gözle görülür bir kademe atladı. Elbette ki bir Muslera olmasa da, bu işi götürebilecek düzeye geldiğini düşünüyorum.

Mumkunati yok.

Muslera mac kurtariyor biz farkinda bile olmazken. Turnover gibi adam.

Chelseanin sansi hala yuksek. Oldu ki dediğini yaptik yine de chelseaye elendik aradaki puan kayiplari ne olacak. Ayrıca ebouenin mac ritmi var da musleranin yok mu ? Chelsea macinda en guvendigimiz isim olacak. Yani konu bastan asabi fail he illa yabanci kontenjanı diyorsan muslera telles sno melo oynasin gerisini sirayla oynatalim

Güzel saçmalamış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Chelseanin sansi hala yuksek. Oldu ki dediğini yaptik yine de chelseaye elendik aradaki puan kayiplari ne olacak. Ayrıca ebouenin mac ritmi var da musleranin yok mu ? Chelsea macinda en guvendigimiz isim olacak. Yani konu bastan asabi fail he illa yabanci kontenjanı diyorsan muslera telles sno melo oynasin gerisini sirayla oynatalim

Muslera 2 aya yakın bir süreyi sakat geçirdi ve geri dödüğü ilk maçında farkını ortaya koydu. Maç ritmi meselesi Muslera için pek sorun olmaz. Lastik gibi bir fiziğe sahip, üstelik yaşı da genç. Ki bahsettiğimiz zaman dilimi altı üstü 3 buçuk haftalık bir süreç.

Hiç gerek yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt