Chelsea Maçındaki Facia Niteliğinde Oyunun Sorumlusu Kim?

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Sizce 18 Mart 2014 tarihli Chelsea - Galatasaray maçında gösterilen rezil performansın faturası kime kesilmeli ?

muslera ve melo haric hepsi. Eboue den Manciniye kadar. Aysali da belki sayabiliriz böyle cöp td ve devre arasinda sadece lesh oyuncular aldigi icin.

Selçuk,Chedjou,Eboue ve Drogba en büyük pay Drogba ve futbol dehası hocamız

Melo-Telles ve Muslera hariç hepsine para cezası verilsin. Olası galibiyette prim diye ölmeyi biliyor ya ruhsuz herifler

Ünal Aysal ve Mancini.

Bütün takım Telles hariç.

Telles sahada savaşan bir oyuncu. Daima alkışı hak ediyor. Drogba gibi "Yıldızım ulan ben. En çok bana soracaksınız !" havalarında dolanmıyor sahada.

Ama onun haricinde Muslera'ya da bir parantez açmak lazım. Bugün bizi farktan kurtaran isim oldu.

Muslera ve telles hariç herkeste suç var. Başkanda dahil.

Melo Muslera ve Telles harici herkes bizlerde dahil(gerekli etkiyi ve baskıyı oluşturamayan taraftar profili nedeniyle bizde sorumluyuz arkadaşlar)

Takım olamamamiz yerli ve yabancı futbolcular arasındaki gruplasma

Bugünkü kadroda Melo,Telles ve Muslera'yı ayırmak lazım.Geri kalanların ruhsuzluğu ve inançsızlığı bu sonucu doğurmuştur.Aslında çıkabilecek en mantıklı kadroydu fakat takım mücadele etmedi yazık ki.Yazık ki hiç inanmamışlar eleyebileceklerine...

923521_10152261167231250_1985023185_n.jpg

Ünal Aysal ve Fatih Terim Sezon başında sen büyüksün ben büyüğüm yarışına girdiler. Başkan galip geldi,mevcut teknik direktörü gönderdi. Terim gitmesi sonucu yerliler tribe girdi. Her maç sonucu hocalarını aradılar,yakındılar.. Mevcut olan kimya t.direktör değişimi ile bozulmaya başlayıp bu trip ile iyice yok oldu. Sonra takım içinde Selçuk-Burak-Didier-Wesley savaşı başladı. Selçuk arkadaşımız halen ve ısrarla özellikle Wesley'e top atmamkta direniyor. Burak'a diyor ki "ille de sen.." Aferim Ünal Aysal ve Fatih Terim. Umarım mutlusunuzdur..

Geri
Üst Alt