Chelsea'de Lamine Camara Transferi İptal Oldu

Oakn hoca orta saha transferi istemiş tüm haberler bu yönde. Arda Okan konusunda da oyuncu ile anlaşma var ama Göztepe ile yokmuş şu an. Avrupa listesi olmasa bile görüşmeler sürecekmiş. Lakin zor diyorlar.
Şahsi fikrim ortasaha istediğine zerre inanmıyorum ortasaha isteyen adam 10 numaradan kanattan once paranın çoğunu ortasahaya verip once onu alalım derdi,mac sonu aciklamalarinda hatta butun yaz bile soylemedi,hoca bende samimiyetini kaybetti
Ucl de dayak yerken kafasını taşlara vuracak yine sonra 4 yıldır oldugu gibi ayni senaryo aralık kasım ayında diyecekki ocak gelsin
Nasil bukadar yalanlar soyleyebildi hala anlamiyorum neyse
Sadece ortasahada degil yerli oyuncu transferine 4 senedir olan bakisi vs
Arda okan icin nhaga ve para istiyor goztepe cunku taraftar aşırı tepkili yonetimlerine
Hayırlısı olsun umarim u23 oyuncu alırlar

Monaco sözünden döndü. Camara için 55 milyon Euro'luk anlaşma iptal oldu.

Balogun transferini Everton ile yeniden müzakere eden Monaco, şimdi de Chelsea ile önceden vardığı ve yazılı olarak teyit ettiği anlaşmadan caydı.

Chelsea bu durumu son derece profesyonellik dışı buluyor.

📰 Ben Jacobs

🤣

Enzo'nun yerine kimseyi alamadılar

Oyuncu ne diyor bu ise acaba

Chelsea el altından 30 ateşle seneye satarken geri veririz

Metz'de oynarken forumda çok bahsederdik. Gelişim bazında biraz stabil kaldı ama, bu Monaco'nun da yapısına bağlı bir durum. 55M bence biraz fazla. O da Chelsea'nin veya EPL'nin para içinde yüzüyor olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Camara mı?
Camavinga mı?

1788341387318.webp

Geri
Üst Alt