Chelsea'den Bir Genç Oyuncu Transferi Daha: Renato Veiga

Bence FIFA'nın bu işe bir dur demesi lazım artık. CL'deki B listesi gibi belli şartları sağlayan genç altyapı topçuları hariç bir takımın kirada olanları vs dahil sözleşmesi devam eden oyuncularının sayısına bir üst limit getirilmeli. Rakam kaç olur oturup düşünmedim, hesaplamadım ama bir takımın 50 tane de sözleşmeli oyuncusu olamamalı.

Kesinlikle NFL usulu bir kadro sinirlamasi lazim. Hazirlik kampina belli sayi, normal sezon icin belli bir sayi seklinde.

6 ay once aldiklari oyuncuya bugun gidebilirsin demisler. Enteresan.

30 milyon euro istiyorlarmis. Zaten kendileri 14'e aldilar, 15'e falan biraksalar aslinda alsak fena olmaz.

Sadece stoper oynamak istediği icin kendisi ayrılırım daha iyi demis.

Genelde solbekte oynatiyorlar kendisi buna sinirlenmiş, merkezde oynamak istiyormus.

Oyuncu oynamadı ki neye göre 30 istiyorlar?
Devre arasinda fiyatlar ucuk maalesef. Aslinda aldiklari paraya almak lazim, sonraki satistan da 20% pay falan desek fena olmaz cunku potansiyeli olan bir oyuncu.

Devre arasinda fiyatlar ucuk maalesef. Aslinda aldiklari paraya almak lazim, sonraki satistan da 20% pay falan desek fena olmaz cunku potansiyeli olan bir oyuncu.
Oyuncuyu bilmiyorum da devre arası fiyatlar uçuk olsa bile az biraz performans gösteren oyuncular için bu. 14'e almış Chelsea oyuncu hiç bir şey yapmamış 30 istiyor bana çok saçma geliyor normalde değerinin düşmesi lazım ama genç olduğu için dediğin gibi devre arası olduğu için aynı fiyat olmasını da anlarım.

Okan Buruk bunu sağ sol bek, stoper, 6 - 8 oynatır 😁

Juventus kiraladi, opsiyon yok.

Geri
Üst Alt