Chelsea'den Ronaldo İçin 72 Milyon Euroluk Bütçe

5 Şubat '85 Doğumlu Ronaldo , kısa zaman sonra 30 olacak yaşı eğer RM den bir yere giderse bu onun son büyük transferi olur dolayısıyla bahsedilen rakam normal ( günümüz piyasası için tabiiki ) ,
34-35 gibi bir sonraki durağı bizim gibi takımlardan birisi olur muhtemelen , sonrada arabistan yarımadası , güney doğu asya , uzak doğu , amerika seçeneklerinden birisi olur .
Ronaldo bugün başka bir kulübe gitmek istesin asgari tutarı 100 milyon euro olur piyasa ne olursa olsun.Ayrıca 35 yaşında bir Ronaldo sakatlık falan geçirmesin bizden daha üst takımlarda oynar yine.

Ronaldonun 30 lu yaslara girdiğini unutmadan yorum yaparsanız cok sağlıklı olur

Yok artk. Ronaldo nun ederi en fazla 40Mil€ dur.

Ronaldo'yu 150'den aşağı kimse alamaz.

Madrid bile 90 civarına aldı zamanında, adam tam performans zamanında bırakmazlar o paraya.

30milyon taraftarımız var diye övünüyoruz.

3TL atsın herkes alalım peşin
Matematik ilkokul terk galiba 3.57 lira o senin dediğin rakam birde böyle bir rakamla çarpıcaksın anca ama bir gerçek var 30m. taraftara göre gelir bence çok az yılda storeler 100m. TL. filan gibi gelir yapıyor taraftar başına 3 lira gibi bir rakam düşüyor storelerde satışları arttıracak şeyler yapmalılar çoğu yerdede storelar zarar ediyor diyorlar kendini anca kurtardığı söyleniyor bu tür yerlere oyuncuları götürüp imza dağıtsalar iyi en azından satışlar artar mesela bunu sakat oyuncularla yapabilirler örneğin Hamit 1 sezon yattı parasını aldı ama yatarak para alıcağına takıma katkı yapsın bari.

ronaldo için kapı 100 miyon €'dan aşağı açılmaz nitekim çok doğrudurda.. birde bu adama artık 30'a yaklaşıyor diyenler unutmasınlar ki bu adam kendine çok iyi bakıyor ne içki ne sigara tam bir makina gibi 36-37 yaşına kadar çok rahat üst düzey futbol oynar.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Hayvan gibi herif. Belki dünyada kendine en iyi bakan futbolcu ya da sporcu Ronaldo dur.

Bu seviyede rahat bir 5 sene oynar daha.

I am the one who knocks!

Real Madrid Ronaldo´yu neden satsin ? Dünya´nin en iyi iki futbolcusundab biri elinde, belki de su an en iyisi adamlarin maddi sikintisi yok, neden satsinlar ? Kolay Kolay yeni bir Ronaldo bulamaz adamlar, robben gibi sakatlik sorunu da yok bu adamin. Cok rahat oynar 35´ne kadar. Didier Drogba bizde 35 degil muhtemelen 40 yasindaydi. Ronaldo cok rahat oynar 37-38´na kadar büyük kulüpte.

Hakkaten saka gibi haber. Chelsea anca formasini alir Ronaldonun.

En az 5-6 sene üst düzey oynar bu adam, bircok kez dendigi gibi kendine cok iyi bakan bir oyuncu. Adam calisiyor bikere, sürekli kendimi nasil gelistiririm derdinde.

250 mac: 255 gol - 81 asist
Real Madrid istatistigi

Ucuzmus ben alıyım bari yatırım olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

saçmalık yalanlamada gelmiyor sanki ronaldoyu satacaklar gibi perez bunamış

Ben de diyorum Reus-Real haberleri niye çıkıyor?Demek ki Ronaldo'nun gitme ihtimali varmış.Tercihi Manu olur bence.Mou Real'den ayrıldıktan sonra "Ben gerçek Ronaldo ile çalıştım" gibi bir şey deyip laf sokmuştu.Chelsea'ye gitmeyeceğini düşünüyorum.

[FONT=pt_sansregular]Di Mairanın
''Ronaldo her zaman yanımdaydı. Kalmam için savaş verdi. Ama onun Madrid’de daha ne kadar kalacağını bilemiyorum''
açıklaması aklıma geldi
ama bu fiyata olacağını zannetmiyorum.[/FONT]

100 den aşağı satmaz madrid kesinlikle. Ayrıca Ronaldonun epl ye dönmesini isterim,hangi takım olduğu fark etmez.

Ronaldonun fizyoterapisti en az 5 yıl daha bu performansla oynamaya devam edebilir demişti.

United alacak seneye Ronaldo'yu.

Real Madrid'in Hazard'ı almaya çalıştığı doğru ama Ancelotti PSG döneminden beri istiyor.

4 ay sonra 30 olacak . Cok sacma bir transfer olur Chelsea icin takimin dengelerini bozmaya gerek yok .

Geri
Üst Alt