Chelsea'nin Kadrosu Açıklandı

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
galatasaray-chelsea-maci-canli-yayin-hangi-kanalda-ne-zaman-saat-kacta-galatasaray-chelsea-maci-galatasaray-chelsea-maci-canli-galatasaray-chelsea-maci-hangi-kanalda-galatasaray-chelsea-maci-691777h.jpg

Chelsea'nin İstanbul kafilesi belli oldu.

Detaylar GSC Portal'da...

kadroda olmadigi iddia edilen adamlarin 4u de listede var

Sakatlıklarından dolayı Oscar, David Luiz, Ramires ve Obi Mikel'in yer almadığı Chelsea'nin kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Petr Cech, Mark Schwarzer, Henrique Hilario, John Terry, Gary Cahill, David Luiz, Ashley Cole, Cesar Azpilicueta, Branislav Ivanovic, Tomas Kalas, Nathan Ake, Frank Lampard, John Mikel Obi, Ramires, Oscar, Eden Hazard, Andre Schurrle, Willian, Fernando Torres, Samuel Eto'o, Demba Ba

:)

David Luiz and John Mikel Obi are both included. They missed Saturday's win over Everton due to injury and Oscaralso travels. Jose Mourinho reported after Saturday's game that the Brazilian attacking midfielder, who was substituted at half-time, had discomfort in his ankle.

The full squad is:

Petr Cech, Mark Schwarzer, Henrique Hilario, John Terry, Gary Cahill, David Luiz, Ashley Cole, Cesar Azpilicueta,Branislav Ivanovic, Tomas Kalas, Nathan Ake, Frank Lampard, John Mikel Obi, Ramires, Oscar, Eden Hazard,Andre Schurrle, Willian, Fernando Torres, Samuel Eto'o, Demba Ba.

GSCHaber İngiltere

Luiz, Oscar ve Ramires çok önemli eksikler. Maçın 1-1 biteceğini, Londra'da 2-0 3-1 tarzı bir skorla beklenen bir şekilde turnuvaya veda edeceğimizi düşünmekteydim ama bu eksikler beni galibiyet için umutlandırdı. İnşallah kazanırız.

Nathan Ake ne ya :) adamı ilk defa pes 2014'te görmüştüm, şampiyonlar ligi kadrosuna alınmış birde

Geri
Üst Alt