# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Forumda Amerikancı olan var mı ?

Özellikle Muscle Car ile ilgili olanlar sahibi , meraklısı , bilgilisi , tecrübelisi vs. vs. ,,

benim yok ama bildim bileli hayalim bir firebird ,

Saygılar.

Açılış mesajına şu resmi koyayım bari, boşa gitmesin emeklerimiz. :)

@Emre Saykal, gecikmiş bir hoşgeldin hediyesi olsun.

ab06bgsc.png

Cevap: # Resmi Citroén Başlığı

[video=youtube;iy5pUrKMCW4]https://www.youtube.com/watch?v=iy5pUrKMCW4[/video]

Harika bir araç da fiyatı pahalı.

Fransa'dan artis artis konuşma :D

Burada o arabaya 10.000TL istiyorlar.

direksiyon sınavınıda kazandım ehliyet tamamdır beyler artık tek bir araba kaldı onuda 4 ay içinde alacağım tavsiyelerinizi alayım bakalım genç işi olsun sport ama öyle uçuk fiyatlara alamam max 18 19 hadi zorlasam 20 binlik alabilirim max

Git direk 1.3 multijet 2006-2008 model arası bir Grande Punto al, hem acemiliğini atarsın hemde az yakıyor seni zorlamaz. Hemde kullanışı kolay bir araç.

Punto fiyatına göre baya iyi araba.

puntoda gitmez yav :D 1.2 motor 75 beygir :S

ben Cevrolet Aveo almak istiyordum birileri Kokos dedi arabaya ;)

Fransa'dan artis artis konuşma :D

Burada o arabaya 10.000TL istiyorlar.

:D

Elimde kaldi araba sunu bir satsam almanyadan gidip Hyundai getz getirecegim 1.5 2004 model 142000km de 1900 euro ya birakacak adam sadece arka tamponda cizik var birde otomatik kilitte takilma oluyor fransaya getirip 3.5-4 arasi okuturum.Persembe gunu Stuttgarttan 2001 model 147000km audi a3 110 Tdi getirdim 3000 e mal oldu ama araba cok temiz simdi satsam 5 e gider ama surecegim cok hosuma gitti cekimi filan c220 ye oranla daha iyi geldi bana 110 luk olmasina ragmen.:)

Sizin burda yazdiklarinizi gorunce valla korkuyorum serie 1 ler ne kadar pahali oyle butcem olsa suan bir tane buldum 1.20d 6800 euroya ter temiz herseyi var karnesi a dan z ye onu gider alirim.

Chevrolet Aveo'ya biraz olumsuz bakıyorum ben.

Yeni Aveo Sedan'ın başlangıç fiyatı 30.000TL'yi geçiyor.

Akıl var, mantık var, Opel Corsa var, Fiat Punto var, Ford Fiesta var.. :)

Otomatik Fiat Punto 31.000 TL. Ve Emre'nin dediği gibi oldukça atik bir araç.

Chevrolet Aveo'ya biraz olumsuz bakıyorum ben.

Yeni Aveo Sedan'ın başlangıç fiyatı 30.000TL'yi geçiyor.

Akıl var, mantık var, Opel Corsa var, Fiat Punto var, Ford Fiesta var.. :)

Avrupa Chevrolet, Opel ile aynı. Hatta Buick-Opel-Chevrolet 3'ü de aynı. Punto'dan kaliteli bir araç. Punto'nun tek artısı az yakması. Corsa'da 30.000TL'ye en boş versiyonu alırsın.

Aveo'nun özellikle içi, ön konsolu fln güzel. Ama bende olsam Chevrolet almam orası ayrı. :o

Yine de Türkiye'de Chevrolet almaktansa Opel almayı tercih ederim ben.

Fiat Punto da bence gayet makul bir araç. Parçaları falan da çok ucuz. Babamın işinden dolayı aşinayım Fiat ve Alfa Romeo araçlara. 2008 modelini bir ara kullanmıştım. Grande olanını yani. Şimdi Evolar daha da iyi olmuş. Corsa'nın boşunu bile 30.000e alamazsın da belki temiz ikinci el falan bulunur.

Skoda Fabia yokmu orda onlarda fena araba degil o kategoride fiyat konusunda bilgim yok ama saglam arabadir.

Tip olarak alacağım en son arabalardan biri Skoda

Arabalar hakkında bilgim pek iyi değil.

Almayı düşünüyorum ama henüz ne alacağıma bile karar vermedim.

Son zamanlarda Megane HB ye takıldım,kullanan var mı?Neler söylersiniz bu araba hakkında?

yeni-megane-hb%20(3).jpg

Enver bu durumda ilk olarak fiyat aralığını belirlemen gerekiyor. Emre başta, bizde müridleri olarak yardımcı oluruz. :)

Geri
Üst Alt