# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

87 modeli vardı bunun geçen yıl burda satılık. 3000 tl ama 2500'e de bırakırdı adam. Getz'e bineceğime buna binerim doğrusu.

oyle ama bir parcasi gitse hyundai ile kiyaslanmaz cok pahali mesala clionun bir far i 15 euro bmwnin en dusuk serisi olsa bile 90 eurodan dan asagi alamazsin far i :) Hepsinde surup denemeye calisacam hangisi hosuma giderse alirim :)

Léo Fransa gibi arabanın üçüncü kalbi olan ülkede yaşıyorsun ve araba soruyorsun. Citroén gibi bir değer var orada, Xantia/Xm gibi araçların temizini bulursan düşünmeden al diyorum sana arabaya bindiğini hissedersin.

BMW, AUDi, MERCEDES, Volkswagen

Léo Fransa gibi arabanın üçüncü kalbi olan ülkede yaşıyorsun ve araba soruyorsun. Citroén gibi bir değer var orada, Xantia/Xm gibi araçların temizini bulursan düşünmeden al diyorum sana arabaya bindiğini hissedersin.

Xantia/Xm tarihi eser oldu be renkdas.

Fransiz arabalari bes para etmez hele alman arabalarinin yanindan gecemezler bile ,1000 avroya xantianin kralini alirsin hem ben ne yapayim koskoca arabayi zaten mondeo ve audi a3 var :) illa citroen diyorsan al sana citroen c5 Mahjoubi Automobile in Chemnitz fiyat hakkindaki yorumunu cok merak ediyorum tikla bak :D

Xantia/Xm tarihi eser oldu be renkdas.

Fransiz arabalari bes para etmez hele alman arabalarinin yanindan gecemezler bile ,1000 avroya xantianin kralini alirsin hem ben ne yapayim koskoca arabayi zaten mondeo ve audi a3 var :) illa citroen diyorsan al sana citroen c5 Mahjoubi Automobile in Chemnitz fiyat hakkindaki yorumunu cok merak ediyorum tikla bak :D

Çok hor kullanılmışa benziyor ama 2000€'ya bedava.

Ülke futbolunu motora çevirdiler arkadaşlar yorum var mı?

Efsane...

[video=youtube;xnWKz7Cthkk]https://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk[/video]

[video=youtube;xTPnIpjodA8]https://www.youtube.com/watch?v=xTPnIpjodA8&feature=fvwrel[/video]

[video=youtube;kFnVZXQD5_k]https://www.youtube.com/watch?v=kFnVZXQD5_k&feature=relmfu[/video]

Zengin olursam garajımda görmek isteyeceğim üç araba. Ama bende, o kadar zengin olacak ne azim ne de üstüne konulacak potansiyel miras var :o.

Toyota-Tundra_2010_photo_0a.jpg

Alfa_Romeo-Brera_2005_photo_01.jpg

Chevrolet-Camaro_ZL1_2012_photo_12.jpg

2. resimde ki Alfa brera değil mi? 2006 modelleri bile 90.000TL civarında, piyasada çok olmadığı için fiyatları hep yüksek kalacak gibi. Leon/Cupra gibi araçları rezil eder. :ka21:

2. resimde ki Alfa brera değil mi? 2006 modelleri bile 90.000TL civarında, piyasada çok olmadığı için fiyatları hep yüksek kalacak gibi. Leon/Cupra gibi araçları rezil eder. :ka21:

Evet o; bizim memlekette geldi mi bilmiyorum zira hiç görmedim, daha çok youtube videoları idare ediyoruz Brera açlığımızı. :(

Otomobil Sohbet Başlığı...

Otomobiller sohbet mi ediyor yani...

Ferrari gelip Tofaş'la JB'mi geçiyor...:o

Alemdar abi geç oldu sen yat bence. :(

arkadaslar bişey soruca ford fiesta kullanıyorum xenon far taktırmak istiyorum orjinalleri ne kadardır birde taktırısam garanti kapsamından çıkarmı ve emniyete veya trafige bildirmek gibi bi işlem lazımmı bilen biri cevaplayabilirse?

Geri
Üst Alt