# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

arkadaslar bişey soruca ford fiesta kullanıyorum xenon far taktırmak istiyorum orjinalleri ne kadardır birde taktırısam garanti kapsamından çıkarmı ve emniyete veya trafige bildirmek gibi bi işlem lazımmı bilen biri cevaplayabilirse?

Xenon'lar muayene de sıkıntı yaratıyor genelde. Bu arada aracınız garantiliyse, yan sanayi taktırırsanız garanti bozulabilir. Serviste Xenon taktırırsanız mercekli olursa 500TL üstüne patlar sanırım. Merceksizler de serviste olmayabilir.

Xenon'lar muayene de sıkıntı yaratıyor genelde. Bu arada aracınız garantiliyse, yan sanayi taktırırsanız garanti bozulabilir. Serviste Xenon taktırırsanız mercekli olursa 500TL üstüne patlar sanırım. Merceksizler de serviste olmayabilir.

anladım baya maliyetli gibi duruyor :)

[video=youtube;slLfEFWsxUw]https://www.youtube.com/watch?v=slLfEFWsxUw&feature=player_embedded[/video]

:ask:

Honda Civic Vtec almayı düşünüyorum çok yakar diyorlar iki arada bir derede kalıyorum :42:

Arkadaşım amacın performans ise tabi ki çok yakacak.

Ekonomi istiyorsan git punto multijet al.

Hondanın tırnağı olmaz kuzende var civic vtec ne bmwleri toyota 2.0 motorlu omegaları yedik canavar gibi araba

Ağzımdan yarışalım diye bir kelime çıkmadı ki :D Bana ne 0'dan 100'e 14 sn de çıkıyosa. Ben araba keyif veriyor mu ona bakarım :) :asd:

Çokta yaksa alacağım ulan ! HONDA hayat onda !

Bence biseklet alsin........cevreci gibi dolasir ortalikta

:D :D

:sgr: :sgr:

Bu da güzel ve gerçeklik payı var. Bir kaç seneye karbondioksit emisyonuna göre de vergiyi dayayacaklar haberiniz olsun. İşte o zaman herkes çevreci olacak :asd:

IMG_6004.jpg

IMG_5292_Custom_sized.jpg

Atmosferik motor eski ama en sağlamıdır. Mis gibi.

İkinci resimde ki araçta sonradan yapılma kamber açısı da var. Japon araçlarını çok sevmeme rağmen bu araçlar efsane.

Geri
Üst Alt