# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Hakkaten tip olarak apaçi arabası yalnız, araba dediğin sportif ama biraz oturaklı olacak :)

Yeni civic bana göre. Orta yaş arabasına çevirmişler :asd:

Civicler candır, atmosferik yükle ya da imkan varsa k20 bul keyfine bak.

Eski bi 320i bulun, ugrasmayin boyle rezil arabalarla. BMW olsun eski olsun.

Saykal şu aşağıda verdiğim modelleri her bakımdan kıyaslayıp hangisini almak mantıklı söyler misin?

(Linklerdeki arabalar değil, sadece o kasaları genel olarak kıyasla.)

Nissan Almera 1.5 Tekna 2005 Model 22.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 85388615

Honda Civic 1.6i ES 2005 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 71855914

Tabi ki Civic, belki de gelmiş geçmiş en efsane kasası bu.

Ama araç pert gibi 20.000TL'ye vermezler normalde o aracı. Büyük ihtimal de haciz arabası. Plakası beyaz.

Bana bir araba aldırabilen renkdaş olursa minnettar kalıcam :D Bir Pc'yi didik didik ederek 6 ayda alan ben otomobili heralde 2015 sonuna doğru alırım gibime geliyor :asd:

Bütçeniz nedir, kullanım alanı ne, yıllık kaç km yapıyorsunuz bunları yazarsanız tavsiye yapanlar çıkar.

Tabi ki Civic, belki de gelmiş geçmiş en efsane kasası bu.

Ama araç pert gibi 20.000TL'ye vermezler normalde o aracı. Büyük ihtimal de haciz arabası. Plakası beyaz.

Yok ilanları sadece kasa olarak bak diye temsilen vermiştim zaten. Bizim aileden birine lazım oldu da, bu ikisi arasında kalmıştı. Bence de Civic güzel, bu kasası hele.

Araba almayı planlıyorum. 25 bin lira civarı nakit para var bi 15 bin kadar da kredi imkanım var.Önerilerinizi bekliyorum :yenieek: (2. el olmazsa iyi olur :))

Fiat Linea bildiğin aile arabası iç döşemeleri de pek hoşuma gitmedi açıkcası.Aklımdan geçirdiğim araba Fiesta ama onu da çevremde kullanan olmadığı için hiç uzun süreli deneme imkanı bulamadım.KIA da fena gözükmüyo bunları kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum.Yakıt tüketimi/servis kolaylığı da önemli tabii.

Fiat Linea bildiğin aile arabası iç döşemeleri de pek hoşuma gitmedi açıkcası.Aklımdan geçirdiğim araba Fiesta ama onu da çevremde kullanan olmadığı için hiç uzun süreli deneme imkanı bulamadım.KIA da fena gözükmüyo bunları kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum.Yakıt tüketimi/servis kolaylığı da önemli tabii.

Bir önceki Linea'yı kullandım ben. Performansı çok tatmin edici. (T-Jet motordu benim kullandığım.)

Şu anda Opel Astra Sedan kullanıyorum, ondan da memnunum.

Diğer ikisini de methediyorlar, o yüzden bak diye koydum. :)

Cevap: # Resmi Mercedes-Benz Başlığı

Emre, bu aracı oradan alıp da buraya koparmanın bir yolu yordamı var mı?

Bilmiyorum ama yoktur. Olsa herkes oradan alır. Ayrıca nakliye parası da en az 20.000$ tutar, uçakla geleceği için.

Kia Rio için bilgi verebilirmisiniz? 30-40Bin TL arası bir hatcback araba almak istiyorum ne önerirsiniz? Fiesta-Punto-Rio arasında kaldım

Geri
Üst Alt