# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

emre senin bilgin vardır ne düşünüyorsun 2000 fiestalar hakkında ghiamı ne modelleri :asd:

Niye Emre hacı? Bana neden sormuyor musun ben eşşek başı mıyım burada:):) Şakası bir yana Fiesta ben kullandım bir kere, gayet seri araba dediğin gibi.Fiyatı da iyi sayılır, tavsiye ederim reyiz.

Niye Emre hacı? Bana neden sormuyor musun ben eşşek başı mıyım burada:):) Şakası bir yana Fiesta ben kullandım bir kere, gayet seri araba dediğin gibi.Fiyatı da iyi sayılır, tavsiye ederim reyiz.

emre araba konusunda prof :) tamda aldığım yorumlardan bir benzerinide sen yaptın alma zamanı geldi sanırım fiestayı :)

emre araba konusunda prof :) tamda aldığım yorumlardan bir benzerinide sen yaptın alma zamanı geldi sanırım fiestayı :)

Emre bu konuda harbi reyiz.:D Benim yüklü bi param var hacı Allah nasip ederse sağlam bir araç alacam. 75-90 bin arası birşeyler bakınıyorum tam 6 aydır araştırma yapıyorum diyebilirim.:D

Öyle birşey istemiyorum Barış. Volvo S60ları çok beğeniyorum. Belki 2. el bi Merso C 180 de olabilir. Bilmiyorum bakacaz işte. En kötü Honda Civic 2013 alacam :)

Volvolar tanktır arabanın kralı 250 le ile biryer girsen sağ salim çıkarsın arabadan o biçim sağlam

Volvolar tanktır arabanın kralı 250 le ile biryer girsen sağ salim çıkarsın arabadan o biçim sağlam

S60 inşallah alacam ama 1,6 dizel mi alsam yoksa 1,6 benzinli powershift mi alsam diye kara kara düşünüyorum. Benzinli Dizel farkını bi çözemedim anasını satayım.:D

S60 inşallah alacam ama 1,6 dizel mi alsam yoksa 1,6 benzinli powershift mi alsam diye kara kara düşünüyorum. Benzinli Dizel farkını bi çözemedim anasını satayım.:D

Benzinliler daha atak oluyor, sürüş dinamiği olarak daha keskin, daha keyiflidir.. Bende S60 var, gaza dokunduğun an aracın verdiği tepki çok iyi. Yalnız 2.0T

Cahil cahil konuşma yahu. 90km hızdan sonra hiç birşeyin garantisi yok. İsterse titanyumdan yapılsın, fizik kuralları diye birşey var. 250'ymiş.

Benzinli 1.6 S60'a dayanamazsın benzin konusunda. Şehir içinde istatistikler 7-8lt der ama 10 litrenin altına inemezsin. Benzinli alacaksan 2.0 al 1.6 ile aynı yakar. Ama onun da vergi sıkıntısı var işte.

Cahil cahil konuşma yahu. 90km hızdan sonra hiç birşeyin garantisi yok. İsterse titanyumdan yapılsın, fizik kuralları diye birşey var. 250'ymiş.

Katılıyorum sadece istisnalar var

200 km hızla mercedesle duvara giren bi adam vardı mesela girdiğin yere baglı biraz

Benzinli 1.6 S60'a dayanamazsın benzin konusunda. Şehir içinde istatistikler 7-8lt der ama 10 litrenin altına inemezsin. Benzinli alacaksan 2.0 al 1.6 ile aynı yakar. Ama onun da vergi sıkıntısı var işte.

2.0T 11-12 litrelerde geziyor şehir içi..

Dizel o zaman.:) Hazır Dizele de powershift seçeneği de gelmişken.:)

2.0T 11-12 litrelerde geziyor şehir içi..

Ee tamam 1.6'da 10 litre olsun, 1-2 litre için performansdan neden kısayım. Ama işte 2000cc vergisi çok yüksek. Volvo S60 2.0T için 11 litre bedava bence.

Cevap: # BMW Başlığı

2006'da 20-45.com diye guzel bir forum vardi. Orada ki adminin imzasinda vardi bu araba.

2nr0ig6.gif

Geri
Üst Alt