# Chevrolet Başlığı

Cevap: # BMW Başlığı

Beyler e36 318lere bakmistim, ama M-Paketlerinden, aslinda güzel araba, cünkü bütcem ögrenci oldugumdan dolayi yeterince degil, ama 2 bin Euro'yu gözden cikarmak gerek, acaba kullanan var mi e36'lardan ya da tecrübe edinmis olan var mi ?

Beyler e36 318lere bakmistim, ama M-Paketlerinden, aslinda güzel araba, cünkü bütcem ögrenci oldugumdan dolayi yeterince degil, ama 2 bin Euro'yu gözden cikarmak gerek, acaba kullanan var mi e36'lardan ya da tecrübe edinmis olan var mi ?

2.000€ dediğine göre yurt dışındasın.

E36 olduça iyi araçtır. Ama 1.8 ve üstü motor bir E36 alacaksan, iyi şöför değilsen alma derim. En ufak ıslak asfalt veya virajlarda anlık fazla gaz aracın arkasını atmasına direk neden oluyor. Bu bizim ülkede çok sevilen bir özellik ama yurt dışında sıkıntı yaşayabilirsin.

Onun dışında performans için alınabilecek iyi araçlardır 3.18is ve 3.20i

2.000€ dediğine göre yurt dışındasın.

E36 olduça iyi araçtır. Ama 1.8 ve üstü motor bir E36 alacaksan, iyi şöför değilsen alma derim. En ufak ıslak asfalt veya virajlarda anlık fazla gaz aracın arkasını atmasına direk neden oluyor. Bu bizim ülkede çok sevilen bir özellik ama yurt dışında sıkıntı yaşayabilirsin.

Onun dışında performans için alınabilecek iyi araçlardır 3.18is ve 3.20i

Evet Almanya'danim.

Benimde aklimdan o gecmisti, arka tekerlerden cektiginden dolayi, ve genellikle kullandigim araba Opel Corsa ve Opel Laguna oldugu icin, alismasi biraz zaman alabilir. Ama dikkatli soförümdür.

Mesela söyle birsey buldum:

BMW BMW 318i MATT SCHWARZ M PACKET als Limousine in München

Evet Almanya'danim.

Benimde aklimdan o gecmisti, arka tekerlerden cektiginden dolayi, ve genellikle kullandigim araba Opel Corsa ve Opel Laguna oldugu icin, alismasi biraz zaman alabilir. Ama dikkatli soförümdür.

Mesela söyle birsey buldum:

BMW BMW 318i MATT SCHWARZ M PACKET als Limousine in München

Fiyatları görünce moralim bozuluyor. O araç burada ortalama 8-9.000€'ya kadar alıcı buluyor. :D

İyi araçtır, alışırım diyorsan tereddüt etme. Ama çok konfor bekleme, 3 serisi performans serisidir, laguna'dan sonra konfor olarak düşüş yaşayabilirsin.

İyi geçiriyorlar afedersin.

Fiyatları görünce moralim bozuluyor. O araç burada ortalama 8-9.000€'ya kadar alıcı buluyor. :D

İyi araçtır, alışırım diyorsan tereddüt etme. Ama çok konfor bekleme, 3 serisi performans serisidir, laguna'dan sonra konfor olarak düşüş yaşayabilirsin.

Acaba export islerine mi baslasam. :D Inanilir gibi degil, niye TR'de bu kadar pahali ki ? Export oldugundan dolayi mi ?

Zaten konfor fln beklemiyorum, tek beni üniversiteden eve götürsün o kadar, ayrica hafta sonlari ailemin yanina gidecegimden tamamen 300 km'lik yol var, ondan kücük bir araba düsünmedim. Belki iki üc sene sonra para biriktirdigimde e60 aklimdan geciyor, ama hersey zamanla.

Bu kadar da olmaz ki. Hem daha az kazanıyor buradakiler gem de çoğu şey aha pahalı.

Türkiyedeki satılan arabaların fiyatları,yurtdışındaki aynı arabalara göre 2 kat daha pahalıdır

2. el arabalarda ise bu oran kat ve kat daha fazladır

Türkiyedeki vergi oranları dünyanın hiç bir ülkesinde yoktur

Nacizade tavsiye

Araba alacaksanız,ailenizde uzuvlarında hafif sorunlar olan bireyler mevcutsa o kişi üzerinden yurtdışından araba almanızı(özürlü rabası diye geçiyor halk arasında) öneririm.Yurtdışındaki fiyatı neyse ek bir harcama olmadan aynen ülkeye sokabiliyorsunuz.Tabi belli bir süre satamamak şartıyla

Cevap: # Citroén Başlığı

Bende bu aralar araç değiştirebilirim. DS4 ve C4 Citroen'den beğendiğim modeller. Zaten benzer gövde-tasarıma ve teknolojiye sahipler. DS4'ün arka cam olayı canımı sıktı. Birde arka koltuk diz mesafesi.

Cevap: # Citroén Başlığı

Kısmetse seneye C5 alacağım...

Geceniz guzel olsun BMW'ciler. Heyecan dorukta. Genclik hayalime kavusmaya cok az bir zaman kaldi :yenieek:

E46 M 4ever

seneye yaz sonu sürpriz yapıp bmw alabilirim bu sene acemiliği doğanda attıktan sonra ama gönlümden honda civic geçiyor

E46 M3 sevdamın ilk baslama sebebi.

Tiff reis;

[video=youtube;Hzcyo6s9Xt4]https://www.youtube.com/watch?v=Hzcyo6s9Xt4[/video]

Nasil :p

2hydnvk.jpg

35hjr6f.jpg

Geri
Üst Alt