tipoloji ozellikleri ve kendisinin alameti farikasi olan -> ani patlayiciligi ve ozguvenli oyunu -juve gecisi baglaminda beraberindeki yasanan bold sakatliklar dolayli bu albenili yonleri malesef azaldi .
genis alan oyuncusu kendisi. dar alanda alip patlayip giden tur.zigzagli top surusleri de dikkat cekicidir. ayrica cizgiye ne kadar yakin o kadar efektif ve verimli.. mac ici yeri geldiginde alip gitmek ozgur kafa da topla ilerleme dusuncesi baglaminda ; mevcut liverpool hocasi bu duruma izin verir mi ,tolere edebilir mi, pek sanmiyorum. taktik disiplin konusunda bold hocalardan kendisi.
lpool ve epl seviiyesi ve planli taktiksel sisteme dayali didaktiklerde mumkun mertebe kendisi , kendisine verilen taktik komutlarin disina cikmadikca- ve bilindik sakatlaiklarini yasamazsa, katki verir. diger turlu rotasyonla devam eder gittigi yere kadar .
bu arada, lig ve tarz olarak barca ve la liga da kendi bold ozelliklerini rahat sergiliyebilirdi. barca isi olmadi buraya gecis yapti . her halukarda marka isim italyan futbolu ozelinde. milli takim oyuncusu. alicisi her daim olacaktir.
<-> biz zaniolo'yu alirken de bu minvalde vurgulamistim mense ve milli takimi dolayli alicilarinin her daim var olacaklari durumu .
izledigim maclar ozelinde nacizane gozlemim.tipik kanat degil chiesa . duz kanatlardan kendisini ayiran en bold ve begendigim ozellik , ani dar alan da yuksek patlayicilik gucu.fuleli gidislerle saglam sutlar cikarmasi .vs vb.
mesela vinicius bu tarz degil ,onune atilan ve geliskenlerle one cikiyor.
- chiesa tarzini sambaci mevkidasina gore daha derinlikli buluyorum.
liverpol de saglam kalir ve tutunursa ,redsler adina buyuk piyango bu ucret.
saygi ve selamlar.