Video Haber China Suarez: "Icardi, Galatasaray'a dönüp tekrar oynamak için çok istekli"

Hiç İstanbul'a yerleşecek bir hanıma benzemiyor zaten bilmiyoz bakacaz falan demiş. Icardi ağabey ile gerçekten de son sezonumuz olabilir
Bir iki sene için yerlesmeye gerekde yok. Kadinin hele hele çocuklariyla bir düzeni var, Icardi gidip gelme yapar yada kendiside gelir gider. Sorun olmaz. Icardi, malesef ve malesef, daha senelerce burda olmayacak büyük ihtimal. Bir iki sezon max olur.

Bir iki sene için yerlesmeye gerekde yok. Kadinin hele hele çocuklariyla bir düzeni var, Icardi gidip gelme yapar yada kendiside gelir gider. Sorun olmaz. Icardi, malesef ve malesef, daha senelerce burda olmayacak büyük ihtimal. Bir iki sezon max olur.
Icardi'nin en büyük problemi, keyfine çok düşkün olması. Asla sıkıya gelemiyor. Zaten yeteneği kadar iş azmi de olsa, yolu buralara düşmez, Real Madrid'den, Barcelona'dan aşağı inmezdi.

İki taraf içinde en iyisi olur. 1 sezon harika oynadı, geri kalan süreçte harika maaş aldı. Dengelendi. Artık gidebilir bence
Nasil 1 sezon harika oynadida geri kalan süreçte harika maas aldi?

2. sezonunda'da 25 gol 8 assist yapmis.

Besiktas'i 2-1 kazandigimiz maçta 2 gol.
Trabzonspor'u 2-0 kazandigimiz maçta 2 gol.
Antalyaspor'u deplasmanda 0-2 kazandigimiz maçta 1 gol 1 assist.

Sezonun'un son 10 maçinda 11 gol 3 assist yapmis, 10 maç 14 gol katkisi yani.

Ne kadar çabuk unutuluyor hersey. Nankörlük dolu konu olmus. Utanç verici dogrusu.

Icardi'nin en büyük problemi, keyfine çok düşkün olması. Asla sıkıya gelemiyor. Zaten yeteneği kadar iş azmi de olsa, yolu buralara düşmez, Real Madrid'den, Barcelona'dan aşağı inmezdi.
Ve keyfine düskün ve is azmi düsük bir Icardi iki sene boyunca bu ligi hoplatti. Kucagina almadigi takim yok. Gayet iyi giderken agir bir sakatlik geçirmek bunlari nasil unutturuyor

Mt olmadıktan sonra adamın bi azmi olacağını sanmıyorum
Seneye orta halli başlar sona doğru belki kasar sonra arjantin yada amerika yapar adam

Ne kadar çabuk unutuluyor hersey. Nankörlük dolu konu olmus. Utanç verici dogrusu.
100 milyon euro degerindeki 26 yasinda dünya stari Osimhen 24 gol 5 assist. Osimhen inanilmaz süper bir oyuncu ama zaten bizi normalde çok aşan bir oyuncu. Kiyaslamak haksizlik ve bos.

Ve keyfine düskün ve is azmi düsük bir Icardi iki sene boyunca bu ligi hoplatti. Kucagina almadigi takim yok. Gayet iyi giderken agir bir sakatlik geçirmek bunlari nasil unutturuyor
Ben unutmadım ki. Icardi'yi severim ben. Kalmasını da istiyorum. Ama bu bir gerçek. Icardi'nin yeteneği, çalışma azminin çok üstünde. Zaten bu yüzden keyfine düşkün bir adam bile olsa, sahaya çıktığı an rahatlıkla gol atabiliyor. Çünkü gol atmak onun için yürümek, konuşmak gibi sıradan bir şey.

Benim demek istediğim, Icardi eğer sahip olduğu yetenek kadar azimli olsa, dünyanın en üst seviye kulüplerinde 35-36 yaşlarına kadar çok rahat oynar, Lewandowski'nin de ötesinde bir adam olurdu.

Okay, 1 sene daha Arjantin'de kalsın, 10 milyon verelim, ben kenarda utanırım. Bjk maçı sonrası 3-4 ay yoktu. Bu sene yoktu. Bence vefa gösterdik. Her sakatlık dönüşü ben kadar oluyor ve bu seferki sakatlık futbol hayatını muhtemelen bitirdi. Bitirmese bile geri donusle alakalı en ufak bir emaresi yok. Bu acımasızlık, vefasızlık, utanç duyulacak vs birşey değil futbolda. Saygı gösterirsin, yolları ayirirsin.

şu gereksiz başlık 2 gündür gündemde ve akşam kupa maçı var

yorumsuz

Buraya yorum yapınca akşamki maça futbolcular çıkmayacak mı reis. Burda yazdıklarınızın zerresi takım üzerinde etkisi yok. Biz bize takılıyoruz.

luis suarez'in sevgilisi, kendi başına tatile çıkıyormuş.

suarez kıza sormuş: "where are u planning to go?"
kız cevaplamış: "china suarez".

20240607_194751.webp

Geri
Üst Alt