CHP'ye Boykot!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Atatürk'ün partisinin asker kaçağı şikecinin pisliklerini temizlemeye çalışması skandaldır sırf akp'ye sevmediğim için ve Atatürk'ün partisi olduğu için chp'ye oy veriyordum ama bundan sonra kesinlikle vermeyeceğim büyük Galatasaray taraftar kitlesi olarak sosyal medyada buna tepkimizi koyup bu skandal asker kaçağını kurtarma kanun tasarısına engel olmamız lazım herkesi gereken tepkiyi göstermeye davet ediyorum!

CHP online (CHP_online) sur Twitter

Fener'i bu pisliğin içinden kurtaran, Demirören'i Türk futboluna musallat eden, yabancı sınırının kalkmasını engelleyen, Fatih Terim'in ayrılması olayını başlatan asıl kişi Tayyip'ken CHP'yi boykot etmek baya mantıklı olmuş..

önümüzdeki seçimlerde kesinlikle hırsızların yanında her alan chp ye oy vermeyeceğim.

hırsızların savunucusu hırsız chp

Mhp de aynı şekilde malesef Türkiye de adam akıllı bir parti yok.

nolmus tam olarak?

olay sadece chp değil akp ve mhp'de aynı kafada. Hepsinin tek derdi oy başka birşey için yapmıyorlar bunu.

Fener'i bu pisliğin içinden kurtaran, Demirören'i Türk futboluna musallat eden, yabancı sınırının kalkmasını engelleyen, Fatih Terim'in ayrılması olayını başlatan asıl kişi Tayyip'ken CHP'yi boykot etmek baya mantıklı olmuş..

Şimdi ben yazacaktım böyle bişey, Şikebahçeyi azizeyi kurtaran tayyip boykot edilecek chp güzel kafaymış !

bu arada mhp'de destekliyor sanırım onlarada atın mail akpde ne kadar destekleyen şerefsiz varsa atın gitsin ben chp açıklama yaptı diye chp dedim tasarıyı hazırlayan onlar

Tek dertleri oy almak olduğu için normal böyle şeyler.

Bütün partiler için geçerli bu malesef.

Ülkede milyon tane sorun varken ve her durumda birbirine salya sümük saldıran iktidar ve muhalefetin birlestigi tek mevzuu bu konu,Allah ıslah etsin.

Ne olursa olsun mevcut hükümet bence vadesini doldurdu. Kabinenin yarisi 1 gecede yolsuzluk nedeniyle görevden alindi. Eskiden bakan olan bir zat sahte fatura getirip mecliste bunu gösteriyor ve havuz medyasi onu destekliyor. Ne desem bilemedim.

3.havalimani mükemmel bir gelir saglayacak bize ancak baska savunulacak hicbir tarafi yoktur bu hükümetin kanimca.

azizi kurtaramaya çalışan tek bir parti değil. Bu yüzden bir boykot olacaksa tüm partileri boykot etmek lazım.

arkadaşlar siyasi tartışmaya dönmesin konu

olay şikecileri koruyan şike destekçisi chp ye GalataSaray taraftarının tepki göstermesidir.

oyunuzu kime atarsanız atın, şike destekçisi chp ye tepkinizi gösterin.

mail, twitter vs...

kemal'de hiç kafa yok fenerin oyları alacağım diye daha falza topluluk olan gsyi kaybedecek haberi yok

Geri
Üst Alt