CHP'ye Boykot!

Hic bir parti boyle nedenlerden dolayi oy kaybetmez. AKP'ye 4 yil once oy veren Fenerbahce'li yine vermistir. Aynisi CHP filan icinde gecerli. Kimse takimi icin oy verecegi partiyi degistirmez. Degistirenlerde secim sonuclarinin 0.5 - 1%'lik kismini filan olusturur.

Al birini vur ötekine hiçbirinin birbirinden farkı yok bu ülkeyi şöyle adam gibi yönetecek bir siyasetçi yok maalesef chp de bu kafayla giderse daha çok seçim kaybeder yalakalik akıyor resmen partiden

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İktidarından muhalefetine alayı hırsız bu siyasilerin alayı. Atatürk'ün kurduğu parti hırsızın yanında yer alıyor olaya bak. Barajlar geçemeyin inşallah.

Spora siyaset karıştı hiç hoş değil AKP Aziz i dışladı Chp sahip çıktı neden çünkü Chp nin Akp ye olan düşmanlığı arada nemalanacak olan kim şikeci Aziz

hiç hoş değil :(

12 sene icinde Chp ve Mhp nin goturdugu tekliflerin toplam kabul sayilari : 0

Merak buyurmamiza gerek yok yani.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Hem iktidar hem muhalefet şikeyi aklamaya calisiyor.Muhalefetin hic bir yasa teklifi kabul edilmez ama FB'ye gelince hepsi ortak noktada bulusabilir.

tapatalk

kemal'de hiç kafa yok fenerin oyları alacağım diye daha falza topluluk olan gsyi kaybedecek haberi yok

kişisel algılama ama bu mesaj ülkenin durumunu gösteriyor hep demişimdir bu ülkede takım tutar gibi parti tutuluyor diye takımına zarar veya fayda sağlıyor diye atacağı oyu değiştirenler varsa bu ülkede hakikaten halimiz harap ülkeyi yönetecek adamların böyle bir mantıkla seçiliyor olmasını düşünmek bile korkunç bir şey

Turkiyede hic bir partiye oy vermeyeceksin aga...

Hepsi arkandan s..........

valla taraftar kitleleri oylamalarda bi boka yaramıyor.fenerli yırttı g.tunu sandıkta görüşecez diye al sana yine kadir topbaş.o yüzden ben vermiyecem tepki gösterecem diye birşey yok.ayrıca bizene yahu aziz yıldırımdan.aşın bunları artık aşın.türkiyede siyaset mi kaldı Allah aşkına.kürt açılımı türban açılımı yapılmış bu memlekette.aziz açılımı yapılacak çok mu ??

Fenerin yonetici kismi ulusalci,ittihatci kafasindadir zaten bunlar Ataturk'u kendi islerine geldigi gibi kullanirlar hep ,kendi suclarina maske yaparlar ee Chp'de farkli bi cizgide degil zaten.Tencere kapak.

100 yil sonra tarih kitaplarinda 2ataturk aziz yildirim olarak bilinecek

sasirmadik

arkadaşlar siyasi tartışmaya dönmesin konu

olay şikecileri koruyan şike destekçisi chp ye GalataSaray taraftarının tepki göstermesidir.

oyunuzu kime atarsanız atın, şike destekçisi chp ye tepkinizi gösterin.

mail, twitter vs...

Sike bas destekcisi Akp ye tepkini gosterdin mi peki sen ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hepsi ayni pislik..

I am the one who knocks!

valla taraftar kitleleri oylamalarda bi boka yaramıyor.fenerli yırttı g.tunu sandıkta görüşecez diye al sana yine kadir topbaş.o yüzden ben vermiyecem tepki gösterecem diye birşey yok.ayrıca bizene yahu aziz yıldırımdan.aşın bunları artık aşın.türkiyede siyaset mi kaldı Allah aşkına.kürt açılımı türban açılımı alevi açılımı yapılmış bu memlekette.aziz açılımı yapılacak çok mu ??

Neymis o alevi açilimi, soylede bizde bilelim.

ewet akp mhp chp ezıklerı desteklıyorlar bu sartlarda orgutlenıp bbp gıbı alterneflı partılere oy atmalıyız....sahsı fıkrım...

Sike bas destekcisi Akp ye tepkini gosterdin mi peki sen ?

gösterdim, daha yeni oy vermedim mesela. sana aynısını sormuyorum çünkü siyasi fikrin umrumda değil GalataSaraylı olman yeter.

kardeşim akp&chp savaşı değil bu.

şikecileri destekleyen her partiye tepki koymalıyız bu kadar basit.

Şike konusunda hepsi birbirinin aynısı MHP ve DTP yine az destek verdi DIGERLERINE GÖRE

gösterdim, daha yeni oy vermedim mesela. sana aynısını sormuyorum çünkü siyasi fikrin umrumda değil GalataSaraylı olman yeter.

kardeşim akp&chp savaşı değil bu.

şikecileri destekleyen her partiye tepki koymalıyız bu kadar basit.

Forumda hic hatirlamiyorum da sike yuzunden Tayyipi elestirdigini. O yuzden sordum

Sırf oy uğruna Fenerbahçe'nin emek hırsızlığını savunmaları skandaldır.

Geri
Üst Alt