CHP'ye Boykot!

Yok arkadaş 1 tane adam gibi parti yok, iyice nefret edilesi bir hal aldılar. Sırf bu yüzden insanlar yıllardır sandığa gitmiyor adam gibi. E tabi bu da akp'nin işine geliyor, saltanatı büyüyerek devam ediyor.

Ama diğer partilerinde böyle işlere girmesi iyice insanın midesini bulandırıyor. Mustafa Sarıgül bile fenere yapılan zulmü kınıyorum gibi açıklamalar yapıyorsa olay bitmiştir zaten. Komple ülkeyi kapatmak lazım, karantinaya alınmalı bu ülke.

Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim varken nasıl bir boykot planı olacak hepside ülke için çok önemli gelişmeler. Yerel seçimler olsa anlarımda genel seçimde pek tepki oyu olmaz hele böyle bir konuda. Kaldı ki Türkiyede son 10 sene içinde seçmen ve seçim profili tamamen değişti.

120612_bahceli640.hlarge.jpg

Ona oy verme buna oy ver :D Ya hafızamızı biraz tazeliyelim. Şike yasasını bütün partiler o kadar yasa varken bir günde geçirmediler mi? Bütün parti liderleri, basın sözcüleri, millet vekilleri, belediye başkanları şikecilere desteklerini her olaydan sonra dile getirmediler mi? Üç senedir aklımız nerde :D

CHP , AKP ile çekişme halinde değil . Son seçimler AKP CHP'ye hep fark atıyor . CHP'nin seçimler kazanmak için amaçları ya kimsenin hayal bile edemediği projeleri yapacak yada baskın bir tarafın oylarını alacak . Buna en yakın fb gibi gözüküyor .

Ama kendileri kaybeder :) AKP de CHP de MHP de bana artık yakın ve samimi gelmiyor . 30 Martta Gezi Parkı hatrına oyumu CHP'ye atmıştım ama bundan sonraki seçimlerde bu 3 partiye de oyumu atacağımı zannetmiyorum .

Ulan hırsız arıyorsanız başbakanlık koltuğuna bakın, onun evlatlarına bakın. Bakanlarına bakın! Fenerin küme düşürülmesine engel olan bizzat başbakandı. Demiröreni TFF başkanı yapan kim? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

CHP , AKP ile çekişme halinde değil . Son seçimler AKP CHP'ye hep fark atıyor . CHP'nin seçimler kazanmak için amaçları ya kimsenin hayal bile edemediği projeleri yapacak yada baskın bir tarafın oylarını alacak . Buna en yakın fb gibi gözüküyor .

Ama kendileri kaybeder :) AKP de CHP de MHP de bana artık yakın ve samimi gelmiyor . 30 Martta Gezi Parkı hatrına oyumu CHP'ye atmıştım ama bundan sonraki seçimlerde bu 3 partiye de oyumu atacağımı zannetmiyorum .

BDP'ye at o zaman :D

Fener'i bu pisliğin içinden kurtaran, Demirören'i Türk futboluna musallat eden, yabancı sınırının kalkmasını engelleyen, Fatih Terim'in ayrılması olayını başlatan asıl kişi Tayyip'ken CHP'yi boykot etmek baya mantıklı olmuş..

AKP´nin gizlice yaptigini CHP göstere göstere yapiyor. Al birini vur ötekini. CHP´nin elinde olsa Aziz iceri bile girmezdi...

CHP'si

MHP'si

AKP'si

BDP'si

hepsi birbirine düşmandır.

Ama konu galatasaray olunca hepsi bize düşmandır.

Çünkü galatasaray hiç bir siyasi kurulusa boyun eğmiyor.

en çok taraftar bizde.GS dan daha çok oy kaybedeceklerını hatırlatırsak bu saçmalıktan vazgecerler.bunlar carsaflı bayanları törenle chp ye üye yapan oy için her şeyi yapabilecek potansiyelde adamlar.Atatürkün ilke ve inkilaplarından uzaklaştıkca ne hale düştükleri meydanda.ama akıllanmadılar.

Boykotu bile haketmiyorlar. Keşke Sarıgül, Ecevit gibi yeni bir parti kursa..

bu fb'liler yerel seçimlerde formalarıyla sandığa gidiyorlardı

sonuç ne oldu ???

Geri
Üst Alt