CHP'ye Boykot!

Anti-Akpcilar hemen yorumlarini yapmişlar, daha Erdogan'i ney için suçlayacaksin?

Mahkeme bu türlü kararlar alir, AKP degil, Demirören AKPle alakasi yok, ama onu onun için de suçlayin. Ülkedeki tüm negatif olaylari AKP ve Erdogan'i suçlayan, ama pozitif şeyler hakkinda hiç konuşmayan zihniyetden daha ne beklenebilir?

Bence deplasman maçlarda pek başarili olmadigimizi saglayan da Erdogan, Engin Baytar Cüneyt'e saldiran da Erdogan'in suçu... biraz sonra Adriana Lima kadar güzel kiz arkadaşin olmadigi için de Erdogan'i suçlayacaksın, onu sabirsizlikla bekliyorum....

Demirören'in Akp'le alakası yokmuş dalga mı geçiyorsun sen?Hangi ülkede yaşadığınızı merak etmeye başladım artık sizin.En azından tapeleri dinleseydin başbakanının Fenerbahçe'yi kurtarma itirafını da duyardın.

Anti-Akpcilar hemen yorumlarini yapmişlar, daha Erdogan'i ney için suçlayacaksin?

Mahkeme bu türlü kararlar alir, AKP degil, Demirören AKPle alakasi yok, ama onu onun için de suçlayin. Ülkedeki tüm negatif olaylari AKP ve Erdogan'i suçlayan, ama pozitif şeyler hakkinda hiç konuşmayan zihniyetden daha ne beklenebilir?

Bence deplasman maçlarda pek başarili olmadigimizi saglayan da Erdogan, Engin Baytar Cüneyt'e saldiran da Erdogan'in suçu... biraz sonra Adriana Lima kadar güzel kiz arkadaşin olmadigi için de Erdogan'i suçlayacaksın, onu sabirsizlikla bekliyorum....

Surekli Atv izleme arada kanal degistir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forumda hic hatirlamiyorum da sike yuzunden Tayyipi elestirdigini. O yuzden sordum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

doğaldır kardeşim tüm mesajlarımı hatırlıyor olamazsın.

akp ye oy veren GalataSaraylı değildir dedim,

şimdide GalataSaraylı olan chp yi protesto etsin diyorum.

Fener'i bu pisliğin içinden kurtaran, Demirören'i Türk futboluna musallat eden, yabancı sınırının kalkmasını engelleyen, Fatih Terim'in ayrılması olayını başlatan asıl kişi Tayyip'ken CHP'yi boykot etmek baya mantıklı olmuş..

Zaten benim şaşırıp kaldığım bir şey var ki o da şu: AKP'nin rüşvet olayı efendime söyliyim yolsuzluk dosyaları falan çıkıyor adamlar AKP yolsuzluk yaptı diye CHP'yi eleştiriyor. AKP'yi koruyan bir kesim var AKP ne yapsa CHP'den biliyorlar nasıl bir mantık ben henüz çözemedim.

Bunu konu açıldığı için söylüyorum Barış arkadaşımızın bunu kastettiğini sanmıyorum. Ama yine de bu sebeple CHP'yi eleştirmesi mantıksız olmuş.

Partiler bir maaş zammında bir olurlar bir de bu konuda.

ciddi tepki koymalıyız artık Galatasaray Taraftarı sandıktaki gücünü göstermeli !

@CHP_online Şikecileri aklamaya çalışanlara artık oy vermeyeceğiz. #Galatasaray Türkiyedir!

Chpye yada Akpye tepki vermek neden başka tarafı tuttuğun anlamına gelsin ki. Burda Chpnin yaptığı son öneri eleştiriliyor haklı olarak. Burdaki fikirler siyasi değil tamamen taraftar duygularıyladır. En azından benim için öyle.

herkes burda bık bık edeceğine twitter resmi hesaplarına yazsın bişiler , twitter çok önemli bir odak haline geldi.

Yüzbinler bir anda tepki koyarsa zor verirler o yasa önerisini !

Evet maalesef Kılıçdaroğlu ve ekibi böyle bir girişime başladı.

Ama işin ilginç yanı 30 mart seçimleri öncesi Kılıçdaroğlu, Trabzon'da yaptığı mitingde '' Kupa, Trabzon'a gelecek. '' demişti.

Galatasaray Yönetiminin çıkıp iki kelam etmesi gerekir.

Milyonlarca taraftarın vicdanını yaralayacak girişimlerin elbet seçimlerde sonucu olacaktır deseler bile kafii.

Klçdaroğlu ödlek herifin teki , (chp'ye oy vermiş biri olarak söylüyorum) dişimizi göstersek kıllarını kıpırdatamazlar.

Siyasetin bu tarz işlere karışması hiç doğru değil. Hadi doğruluğunu geçtim, akıllıca da değil. Sen fb taraftarına şirin gözükmeye çalışırken, Galatasaray ve Trabzon' lulara antipatik gözüküyorsun. Ne gerek var? Ülkenin bunca derdi, sıkıntısı varken öncelikli konumuz bu mu?

Ayrıca bu tarz hamlelerle kimse oyunu değiştirecek de değil. AKP mitinglerinde "Hüloğğğ" diye bağıran, başbakanı neredeyse peygamber gibi gören fb' liler "CHP bizim hakkımızı koruyor, hadi onlara oy verelim" diyecek zannediyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz.

Olayın bir başka boyutu da şu; şimdiye kadar oy kullandığım bütün seçimlerde oyunu CHP' ye veren ben de "Aaa CHP şikecileri kolluyor" diyerek oyumu değiştirecek değilim.

Özetle boş işler bunlar.

neymiş bu aziz yav.

şikeyi serbest bıraksınlar ne olacak. yani yasayla felan bu kadar ugraşmasınlar.

3 Yıldır Başbakan'ın Rıdvanla falan sürekli görüşürken bu duyarlı arkadaşlar neredeydi diye düşünmeden edemiyorum.. Biride altında siyasete dökülmesin diyor bir partiye oy vermeyin diye konu açılıyor bunun siyasete dökülmemesi mi var?

AKP,MHP,CHP,BDP toplanmış ortak olarak 1 gecede yasa çıkarırken aklınız nerdeydi? Kusura bakma dostum ama şu konunun açılış amacı ve altına yazılan bazı yorumlar artniyetli olmuş...Mesela altına yorum yazanlar AKP veya MHP için yazılsaydı da aynı tepkiyi verecek miydi? Tabiki hayır!!

Siyaset futbola, futbolda siyasete bulaştıkça iğrenç bir ortam oluyor. Bu yüzden forumda siyasi içerikli yazıların da yasaklanması taraftarıyım. En azından aynı renklere sevdalı kardeşlerimiz birbirine düşmemiş olur.

eğer böyle olursa ne chp akp mhp hiçbirine oy atmayalım biri gitsin parti kursun ozaman :D

Geri
Üst Alt