Chris Inao Oulaï, 26+4 Milyon Euro Karşılığında Fiorentina'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fiorentina, Oulai transferi için Trabzonspor ile 26+4 milyon euro + sonraki satıştan %10 pay karşılığında anlaşmaya vardı ve sözleşmeler imzalandı.

1000166319.webp

Hayırlı olsun, genç çocukları takım farketmeksizin destekliyorum

Bastia'dan 5.5'a almışlardı. Kârın %20'si de Bastia'nın. Oulai'den net gelir gözüyle (bonuslar hariç) bakarsak 15-16 milyon euro. İyi para

4 taksitte 5,5 milyon euro bonservis​

Bordo mavili kulüpten yapılan KAP bildiriminde Oulai için Bastia kulübüne 4 taksit halinde 5,5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği, Fransız kulübünün genç futbolcunun sonraki satışından yüzde 20 pay sahibi olacağı açıklanmıştı.
12 civarı vermişler herife 5 değil
Haber bu kap bildirimi

Henüz bizim için yeterli seviyede değildi ama ilerleyen yıllarda çok daha ötesini sunabilecek bir oyuncu. Yaş çok genç ve ayaklarım çok iyi, oyun aklı da var. İtalya doğru tercih mi bilemedim sanki İspanya daha Oulai lik bir lig gibi düşünüyorum.

4 taksitte 5,5 milyon euro bonservis​

Bordo mavili kulüpten yapılan KAP bildiriminde Oulai için Bastia kulübüne 4 taksit halinde 5,5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği, Fransız kulübünün genç futbolcunun sonraki satışından yüzde 20 pay sahibi olacağı açıklanmıştı.

Haber bu kap bildirimi
Yöneticileri mi ne içeriden 12 milyon euroya mal olduğunu belirtmişlerdi.
İmza parası mı artık menajerlik bedeli falan mı bilmiyorum maliyeti 10 üzerindeydi.

Ben hala bu tür transferlerin birilerinin artık paranın bir noktadan diğerine aktarılma bedeli olarak görüyorum.
Bu işin tmarkt ayağı da var.
Bir oyuncu 6 ay top oynayıp değeri 25 milyona çıkıyor yersen sonra aynı bedele yazın transfer oluyor.

Sidiki midiki gibi herifler de aynı.

Yani oyuncu genc ,yetenekli, maasi cok degilse iyi paralara satliyor, yani kafanizdan silin Süper Lig oyuncusuna kimse yüksek bonserviz vermez diye, yeterki bütün sartlar dogru olsun.

Akıllı iş, ederini bulanı bekletmeden satmak en doğrusudur, şimdi yerine 3-5 milyona birini bulup devam ederler, böylece sağlıklı bir sirkülasyon olur. Bir de bu sayede bu tarz yetenekli genç oyuncular kulübe gelmek de istekli olur, burayı basamak olarak kullanacağını bilir. Win-win bir durum açıkçası. Zaten TS şampiyon olsa ne olmasa ne, her sezon ilk 3'ü kovalasa, bide Ziraat'e odaklansalar yeter.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt