christ inao oulaï

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Christ Inao Oulaï

Christ Inao Oulaï, Trabzonspor sporun orta sahada iki yönlü oynayan dinamik bir futbolcu. yüksek mücadele gücü ve bitmeyen enerjisi ile dikkat çekiyor.

19 yasindaymis , su konu surda dursun bakalim nasil bir kariyeri olacak

İyi topçu. Keşke bizde +2 23 yas altına genc topçu alsaydık. Aaaa olur mu berkan, yusuf, kutucu, kaan falan küserler gerek yok.

Ben istatistiklerine baktığımda Fransa da yerden havadan kesicilik daha düşük geri kazanma daha düşük burada yuksek... o zaman maxell woledzi silas andersen zeneli gibi isimler burada ayni şeyleri yapar mi denenebilir ama burası gs Almayız biz 15 20 veririz

baskı altında bir ortamda ne yapacağı meçhul.

iyi ama çok abartılıyor, maestro mu yoksa bu mu daha iyi tartışılır ki ikisini de yeterince izlemedim.

trabzon tam fransa orta sıra takımı kadrosu kurdu, tebrik ederiz.

İyi veya kötü dene kardeşim dene.Alternatif olarak al berkan kaan gireceğine bu girsin..
En kötü bir umut belki tutar.
Transferde o kadar kötü yönetiliyoruz ki ona rağmen bu başarı muazzam.Her zaman dediğim gibi biz diğerlerğnden her anlamda farklıyız.3,5 tane doğru kaliteli transferle zaten şampiyonluğun en büyük adayı oluyoruz.
İşten bu yüzden yöneticilerde biraz ekstra beceri olacak.İşte bu yok.

Kavukcunun barış hakkımda yorumları falan fiyasko.Bunların transfer dönemindeki yaşatttıkları çok normal.Barışdan daha iyi adam bulamayacağını düşğnüyorsan bırak o koltuğu git.

Böyle devam ederse iyi paralara karsi satarlar, bosuna demedik su u23 kontenjani kullanin diye. Neden Fransa alt liglerini taramiyoruz anlam veremiyorum

Devre arası alırız orta saha dert etmeyin, kadrodaki fazlalıkları temizlesek keşke.

Elemanda inanılmaz bir kumaş var üstüne zayıf gibi görünse bile yıkılmıyor pes etmiyor ne kadar kalır onu bilmiyorum ama sene sonu gitmezse bir sonraki sene Trabzonspor'un satış rekorunu kırabilir.

Tam bir fm takimi olmus Trabzon
Zirvedeki takım ne yapıyorsa her zaman tersini yapacaksın bazı şeyleri kabul edip ona göre planlayacaksın.

Transfer sürecinde beşiktaş ne kadar yanlış yapmışsa onlarda o kadar doğru transfer politikası izlediler.

İki takım arasında 2 yıl sonra uçurum olur gibi duruyor.

İyi veya kötü dene kardeşim dene.Alternatif olarak al berkan kaan gireceğine bu girsin..
En kötü bir umut belki tutar.
Transferde o kadar kötü yönetiliyoruz ki ona rağmen bu başarı muazzam.Her zaman dediğim gibi biz diğerlerğnden her anlamda farklıyız.3,5 tane doğru kaliteli transferle zaten şampiyonluğun en büyük adayı oluyoruz.
İşten bu yüzden yöneticilerde biraz ekstra beceri olacak.İşte bu yok.

Kavukcunun barış hakkımda yorumları falan fiyasko.Bunların transfer dönemindeki yaşatttıkları çok normal.Barışdan daha iyi adam bulamayacağını düşğnüyorsan bırak o koltuğu git.

yav renktaş 4 yıldır kötü yönetilip sürekli başarılı olunur mu allah aşkına

Trabzondaki formu gayet guzel bir oyuncu. Ben u 23 kuralının 4 e çıkmasını da doğru buluyorum. U 23 ten bagimsiz
Nathan ngoy
Ayberk karapo
Maxi oyedele
James sands
Junior mwanga
Tomazs pienko
Felix ramanechal
Enzo bardeli
Silas andersen
Zeneli
Maxwell woledzi

Bu tarz isimler de alabiliriz biz de bence.

Topsuz oyunda yok eleman bu arada. Trabzon atak yerken bayağı verimsiz ayağına topu alıp yardırıyor şuan tek esprisi bu.
35 yaşındaki Maestro dede'den 2 yaş küçük 2 sene sonra nerelerde olur bakılması lazım.

Ha 2-3 milyon atılır mıydı atmayanlar bence bunu dert etmeli. Yusuf ve ahmed denen elemanlara 12 milyon sıktık maestro ve oulai gibi ikiliye de 6 sıkılıydı.

Bunlara Ogundu da katıp ligde herhangi bir takımda as oynattırırdın çok rahat. Yatırımsa bundan müthiş yatırım olmazdı.
Sadece ahmed için verdiğimiz 6 milyona 4 tane böyle potansiyelli çocuk çekilirdi.

Bu konuda büyük skandal dönüyor diyeyim.

herif gecen sene bastia da sadece 12 mac yapmis

yani hakkaten brawo az ama öz izleyip scoutlamak ayrı bi basari

yav renktaş 4 yıldır kötü yönetilip sürekli başarılı olunur mu allah aşkına
Olunur renktaş..Ligde sadece iki takım var.Atla deve değil.Bu klüp üç, dört doğru transferle zaten şampiyonluğun en büyük adayı oluyor.Zamanında bunu çok kez gördük. bir taraftar olarak Galatasarayın iyiliği için dursun özbeğin başkan olmasını istedim.O zaman Galatasarayın menfeatleri doğrultusunda doğru olduğunu düşündüm.Bence Olmasıda gerkiyorsu.Şimdi ise yetersiz buluyorum.Gerekçelerinide anlatıyorum.Avrupada ciddi başarısızlık var.Sırf transferde planlamada yapılan hatalardan dolayı vasat takımlar karşısında kötü durumlara düştük.Bu klübün çok ciddi potansiyeli var.özelikle transfer ve planlama anlamında potansiyelimiz doğrultusunda çok basit hatalar yapılıyor.
Stat sponsoru olsun forma sponsorları olsun yapılan anlaşmaların yetersiz olduğunu düşünüyorum.Mesela Amatör branşlardaki sponsorlar falan çok yetersiz.Bu konularda donanımlı bir yönetime sahip değiliz.
Hepsini geçtim bu klübün haklarını korumaktan aciz adamlar hiçbir zaman başarılı değildir benim gözümde.Erden timur gibi adamı küstüren zihniyetten hiçbir halt olmaz.

Benim düşüncem Galatasarayın daha güçlü daha donanımlı ve en önemli Sözde Galatasaraylı olmayan başkan ve yöneticilere ihtiyacı var.

iyi 1 herif ama aradığımız tipte 1 o.s değil bence

bize defansif olarak biraz daha cevval olanı lazım

Bir şey diyim mi hayvan gibi iyi herif topu bize kaptırmadı bile üstüne dikine fena hızlanıyor fena paralara gider gibi gözüküyor.

Bugün resmen bizim orta sahayı tek başına yok etti.

Su cocuk gibi birini bulamiyo scout ekibi. Herif agzimiza sicti orta sahada surekli topla cikarak butun presi bozdu. Soyle bi 23- adam bulmak zor olmamali. Bedavaya gelmistir heralde bonservis olarak da. Olmaz ama bizimkiler illa fazla para verip bitiklerin pesinde kosarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt