christ inao oulaï

İyi adam beğendim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi kumaşa benziyor da fbdeki nene gibi zemine yapışık gidiyor höt desen yerde

ayakta kalmayı öğrenirse adam olacak çocuk derim

Su cocuk gibi birini bulamiyo scout ekibi. Herif agzimiza sicti orta sahada surekli topla cikarak butun presi bozdu. Soyle bi 23- adam bulmak zor olmamali. Bedavaya gelmistir heralde bonservis olarak da. Olmaz ama bizimkiler illa fazla para verip bitiklerin pesinde kosarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav bunu geçtim. Gözümüzün önündeki bedava Maestro'yu bile almadılar. Rotasyonda bayağı işimizi görürdü. Kaan ve Berkan yerine Maestro izlerdik.

Neneden bir halt olmaz ama bu çocuk bu yaşta fazla olgun oynuyor
bence çok olgun değil yani çocukça işler yapabiliyor ama özgüveni yüksek ve yetenekli olduğu bariz

nene örneğini topçuluğunu kıyaslamak için yazmadım ztn ondan ii

3 yaş var aralarında aklı varsa ts den kaçar gider bu kısa zaman içinde

Ikilemdeyim. Presten filan çıktığında ilk düşüncem keşke Lemina olsaydı idi. %100 demiyeyeyim ama Lemina olsaydı %99 birkaç topu kapardı.
Lemina'dan bağımsız çok beğendim. Içerideki derbilerde görmek lazım

Bizde olsa küfür yiyecek bir herif pamuk gibi dağılıyor sahada. Bizde faulleri bile vermediklerini dusunursek yerden kalkamaz muhtemelen.

beyinsiz herifin teki. çok iyi atak başlatacak pozisyonlarda yaldır yaldır top ile 3-4 kişinin arasına giriyor.

Biz bu tür oyuncuyu ancak 25 yasinda aliriz 20+ milyona. Cünkü bizimkiler hazir oyuncu istiyor.

singo buna aş vermiş yemek yedirmiş. İnşallah galatasaraya gelmeyi kafasına koyar

1762112051745.webp

1762112042706.webp

Geri
Üst Alt