christ inao oulaï

İstersek alırız ne seviye one çıkacağı önemli.Oyle ugurcan falan değil siyasi baskıyla falan adamı yıldırsinlar, tek teklifimize antrenmana bile gitmez daha

Uğurcan'ı 30'a bize iteleyen herifler bunun için 40 falan ister herhalde.

Okan bey verim alamaz gecelim. 30 milyonluklardan devam.

Pas konusunda da o kadar kötü görmedim al ver çok iyi yapıyor özellikle 2. yarı resmen ablukaya almalarında ciddi pay sahibi takımı fena oynatmadı.
Bizim macta alan bulup deldi gecti yav kac kere. Kafa calisiyor. Biraz daha ince pas calismali ama.

Zubkovu tekte ceza sahasina sokacak paslari atmadi genelde.

Kaca aldi trabzon bilmiyorum ama lig icin ucuza iyi tercih

Bizim macta alan bulup deldi gecti yav kac kere. Kafa calisiyor. Biraz daha ince pas calismali ama.

Zubkovu tekte ceza sahasina sokacak paslari atmadi genelde.

Kaca aldi trabzon bilmiyorum ama lig icin ucuza iyi tercih
Fransa 2'nci liginden takıma 4 m euro iyi para verdiler çok resmi maçı yoktu adamların scout ekibi çalışıyor açıkçası daha öncesinde bu kadar etkili transferler yapamıyorlardı ama son 1 senede Trabzon bu konuda tüm takımlara açık ara fark attı.

Fransa 2'nci liginden takıma 4 m euro iyi para verdiler çok resmi maçı yoktu adamların scout ekibi çalışıyor açıkçası daha öncesini bilmiyorum ama son 1 senede Trabzon bu konuda tüm takımlara açık ara fark attı.
Kutucu
Cuesta
Franko
Jelert
Vs.

Yanan paralara bakinca..

4 M markette hic zorlayacak rakam degil eger kumas gorulmusse.

Uğurcan'a 30m vermek yerine o parayı Ts scout ekibine versek çok daha karlı iş olurdu. Sadece Oulai gibi 2 adam bulsalar o parayı çıkarırlardı. Hep sönmüş yıldız eskisi kovalamaktan yorulmadık mı? Boey, BAY gibi transferlere ihityaç var.

Geri
Üst Alt