Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.380
- 4.731
- 673
devre arası 10 milyon + kdvye h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek sorun pas ve teknik biraz zayif. Kivrakligi ile kapatmaya ugrasiyor ama beceremiyor pek.Adam 90 dakika boyunca yorulmuyor tam istediğimiz tarz oyuncu oyun konusunda da baya olgun
Pas konusunda da o kadar kötü görmedim al ver çok iyi yapıyor özellikle 2. yarı resmen ablukaya almalarında ciddi pay sahibi takımı fena oynatmadı.Tek sorun pas ve teknik biraz zayif. Kivrakligi ile kapatmaya ugrasiyor ama beceremiyor pek.
Bizim macta alan bulup deldi gecti yav kac kere. Kafa calisiyor. Biraz daha ince pas calismali ama.Pas konusunda da o kadar kötü görmedim al ver çok iyi yapıyor özellikle 2. yarı resmen ablukaya almalarında ciddi pay sahibi takımı fena oynatmadı.
Fransa 2'nci liginden takıma 4 m euro iyi para verdiler çok resmi maçı yoktu adamların scout ekibi çalışıyor açıkçası daha öncesinde bu kadar etkili transferler yapamıyorlardı ama son 1 senede Trabzon bu konuda tüm takımlara açık ara fark attı.Bizim macta alan bulup deldi gecti yav kac kere. Kafa calisiyor. Biraz daha ince pas calismali ama.
Zubkovu tekte ceza sahasina sokacak paslari atmadi genelde.
Kaca aldi trabzon bilmiyorum ama lig icin ucuza iyi tercih
KutucuFransa 2'nci liginden takıma 4 m euro iyi para verdiler çok resmi maçı yoktu adamların scout ekibi çalışıyor açıkçası daha öncesini bilmiyorum ama son 1 senede Trabzon bu konuda tüm takımlara açık ara fark attı.
Kesinlikle öyle üstüne eleştirilecek en büyük nokta oyun tarzımız belliyken bu tarz Fransa liginden neden rotasyona adam almadık bilmiyorum.Kutucu
Cuesta
Franko
Jelert
Vs.
Yanan paralara bakinca..
4 M markette hic zorlayacak rakam degil eger kumas gorulmusse.
Valla artık Trabzon'dan değilde scout ekibini bir görelim koskoca kulübün scout ekibi hiçbir şey yapmıyor.12 13 verip alalım. Ts görevini yapsın.
12-13'e part vermezler. temizinden bir 20 saysak belki.12 13 verip alalım. Ts görevini yapsın.