christ inao oulaï

Uğurcan'a 30m vermek yerine o parayı Ts scout ekibine versek çok daha karlı iş olurdu. Sadece Oulai gibi 2 adam bulsalar o parayı çıkarırlardı. Hep sönmüş yıldız eskisi kovalamaktan yorulmadık mı? Boey, BAY gibi transferlere ihityaç var.
Gene ilk 11'e kaliteli al ama rotasyonu en azından doğru kurmak lazım bizi 3 senedir hep zora sokan rotasyon oldu saçma sapan adamlar oturuyor 0 katkı veriyor.

Orta sahayi cucelerle kurmayi dusunmuyoruz umarim. Torreira varken, bu boyda adamlar cok gereksiz. Ustelik Maestro'dan ustun bir tarafida yok.

Gene ilk 11'e kaliteli al ama rotasyonu en azından doğru kurmak lazım bizi 3 senedir hep zora sokan rotasyon oldu saçma sapan adamlar oturuyor 0 katkı veriyor.
Kesinlikle, kulübede bitmiş Kaan Berkan falan oturacağına Boey, Oulai, BAY gibi adamlar oturmalı. Zamanla 11'e de monte edersin, ciddi maliyetlerden kurtulursun.

Maestrodan cok farki yok bence
Halihazırda Maestro daha iyi bence ama biri 19, diğeri 22 yaşında. Biraz yakınsa bile Oulai gibi gençler gelişim potansiyeline binaen tercih ediliyor genelde.

Hele yüksek maliyetle bize istediğimden değil. Torreira daha yıllarca başrol oyuncularından biri olarak devam edecektir diye umuyorum ve fiziksel durumlarını göz önüne aldığımda, ikisini bir arada düşünemiyorum. Maestro' yu hazır, enerjik olması, uygun maliyeti ve bizim karar vericilerin acizliği sebebiyle Torreira' nın ve gerektiğinde Lemina' nın yedeği olarak istemiştim yazın ki eldeki alternatiflerle mukayese etmek bile saçma olur. Diyelim beklentiyi karşılamadı, zarar bile etmeden paketlerdin sene sonunda.

İhtiyaç duyulan kritik maçlarda kadro darlığı nedeniyle hasar aldık; ara transferde alacağın oyuncunun oynayabileceği maç sayısı belli. Kulüpte çok şey değişiyor; planla(yama)ma durumu baki kalıyor; başta Okan Hocaya yazıyorum...

Trabzon’dan adam alınmaz alamayız da zaten uğurcana çuvalla döktük parayı gittiler her fırsatta f5 yalakalığı yaptılar böyle adamlardan bedava dahi olsa almam yurt içinde çok aşırı sivrilmeyen bir isim olmadıkça yerli piyasaya girmek anlamsız ayrıca böyle adamlar Fransa lig2 de kaynıyor neden oraya girmiyoruz anlamıyorum

Sezona çok iyi girmişti özellikle bizim maçta ön baskımızı muazzam şekilde kıran oyuncuydu. son durumu ne bilmiyorum ama sezona girdiği gibi devam ederse güzel para kazandırır.

Ayak tekniği hızı 10 üzerinden 7 biraz fizikli olsaydı tam bizlik. Ha fizkli olsa hızlı olamaz o da ayrı muamma. Olsa da buralara düşmez.

Valla müthiş bi orta saha. Rotasyon için de mükemmel. Muhtmelen de maaşı 500 600 bin dolar falandır. Yaşı da 19 daha.

Her geçen gün giderek yükseliyor

İyi guzel hos ama soru isaretleri var
1) okan hoca , kaybetmemem lazim diyerek yedege mahkum eder mi
2) trabzon uyguna alip ugurcan vari sekilde kaziklayacaktir. O paraya degermi madde 1 ile baglantili olarak.

Tam bir paradox transfer.

Bir kac seyi eksik bulsamda iyi oyuncu ayri konu.

İyi guzel hos ama soru isaretleri var
1) okan hoca , kaybetmemem lazim diyerek yedege mahkum eder mi
2) trabzon uyguna alip ugurcan vari sekilde kaziklayacaktir. O paraya degermi madde 1 ile baglantili olarak.

Tam bir paradox transfer.

Bir kac seyi eksik bulsamda iyi oyuncu ayri konu.
Bu saatten sonra zaten alabileceğimizi sanmam o tren baştan kaçmış ilk geldiği andan itibaren kumaşını belli etti yani şu an almaya kalksak zaten 30'dan aşağı vermezler ki ona bile verebileceklerinden şüpheliyim.

Başka kulüplerin bu konuda başarılı olmasını istiyorum çünkü gerçek anlamda bu konuda bitiğiz iş ahlakı bitmiş başarısızlıkta ceza kesilen kimse yok ne zaman ki rakipler bu konuda bize fark atar o zaman bizimkilere dank edecektir yoksa yine adamcılık devam eder.

İyi oyuncularla 13-14 kişilik kurarsın ama 21 kişilik geniş kadroyu kuramazsın rotasyonda scout ekibine büyük iş düşüyor bizdede olmadığı için rotasyonun halini görüyoruz.

Umarım bu tarz örnekler artar ve transfer kadar scout ekibine yatırım yapılır iyileri getirilir.

Bu saatten sonra zaten alabileceğimizi sanmam o tren baştan kaçmış ilk geldiği andan itibaren kumaşını belli etti yani şu an almaya kalksak zaten 30'dan aşağı vermezler ki ona bile verebileceklerinden şüpheliyim.

Başka kulüplerin bu konuda başarılı olmasını istiyorum çünkü gerçek anlamda bu konuda bitiğiz iş ahlakı bitmiş başarısızlıkta ceza kesilen kimse yok ne zaman ki rakipler bu konuda bize fark atar o zaman bizimkilere dank edecektir yoksa yine adamcılık devam eder.
Yok 50, abartma ya

Ne başarmış da 30a vermeyecekler

Kesinlikle katilmaktayim.
O nedenle ozellikle goztepe basta olmak uzere top3 top 4 u banko zorlasin arzusundayim.

Ne kadar hedefi taze kalan olursa o kadar ses cikacaktir ve kafadan en kotu 2incilik ayarlanmasi zorlasacaktir fenere.

Bizim transfer ve planlama zaten soru isaretleriyle dolu. TS 5 milyona deneyebiliyorsa senin 5 tane oluai bulabiliyor olman lazim.

Ama onun yerine jelert, cuesta vs paralar yaniyor. Kimisi hoca asla guvenmiyor, kimi zaten bastan gerekli kalitede degil

Geri
Üst Alt