christ inao oulaï

Daha 19 yaşında burada gelse herkesin ölüp biteceği Matar Sarr'ı kesiyor milli takımda. 40 falan fazla abartı da bilmiyorum o kadar da gömülecek bir durumda değil.
Bizde de Kerem barışı kesiyor Kenan ı falan kesiyor

Oulai bu akşamki performansı ile 30 Milyon TL'yi hak ettiğini göstermiştir.

bunlar gibi olucan

herkesi boklucak dursunu okanı boklucan ama sampiyon olunca herkesle aynı sevincen :D
Başkasını bilmem de o biz şampiyon olduğumuzda üzülmüyorsa birşey bilmiyorum ben de... 😀 şaşkınlıklar içerisindeyim... transfer döneminde oulai ye o para verilip alınsın yoksa falan derken bugün olayı sana çevirmesi ilginç geldi bana 😀

30 a okey falan deselerdi muhtemelen bu kazığı yiyecektik iyi ki 40ta diretmişler de almamışız
Yaşı genç ve potansiyel gösterdiği için ederi max 10 milyon eurodur

O kadar kötü oynamadı ya bence karşısında kante gendouzi ve ismail gibi sert orta sahalar vardı ona rağmen sadece 4 top kaybı yapmış ve sadece 2 pas hatası yapmış. 30'luk adam değil şuan için ama 2-3 seneye trabzon'dan kurtulursa çok rahat ulaşır o seviyelere.

30-40 edecek birisi elbette değil ama bu demek değil ki ilerde 30-40 milyonluk adam olamaz. Ha o da kolay iş değil tabii ama yaşının çok genç olması büyük avantaj. Alınsa bile Ngaha ile arasında pek bir fark olmazdı. Bu defteri kapatmak lazım. 30 filan vereceksek kendisini kanıtlamış, daha garanti topçuya gitmek lazım ve bu isim net bir 10 numara profili veya çift hane gol-asist üretebilecek skorer bir 8 numara olmalı. Yoksa manasız.

Geri
Üst Alt