christ inao oulaï

Hayırlı olsunda biz neden bu paralara oyuncu gönderemiyoruz diye hayiflanmadan edemiyoruz.Bizdeki hata ne?Neyimiz eksik?Şampiyonuz ,Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz ama bir türlü olmuyor????
Bizde maaşlar çok fazla
Bir de amacımız oyuncu satmak değil, bugün davidson gönderdin diyelim 30a, eee nolacak sevinecek miyiz?

Bastia'ya %20 pay gidecekmiş sanırım kardan. TS kendisi için doğru bir yol buldu. İyi profesyonellerde çalışıyorlar ve o profesyonelleri dinliyor yönetimi belli ki. Bir de bu zarar işini kara geçirirlerse bir noktaya varmaya başlarlar.

Oh çok şükür.

Trabzon'dan adam alma saçmalığı artık tamamen son bulsun.

Bizde maaşlar çok fazla
Bir de amacımız oyuncu satmak değil, bugün davidson gönderdin diyelim 30a, eee nolacak sevinecek miyiz?
Cevap burda, Oulai bizde olsa 30a satmaz, 5 yıl yeni söxleşme yapardık doğrusu bizim gibi herzaman şampiyon ve başarılı olmak isteyen kulüpler oyuncunun suyunu sıkana kadar kullanır atar, bonservis alsak nolcak yerine daha ucuzunu bulamıyorsun ki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap burda, Oulai bizde olsa 30a satmaz, 5 yıl yeni söxleşme yapardık doğrusu bizim gibi herzaman şampiyon ve başarılı olmak isteyen kulüpler oyuncunun suyunu sıkana kadar kullanır atar, bonservis alsak nolcak yerine daha ucuzunu bulamıyorsun ki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oulai bizde olsa niye satalım tutmuş oyuncu deriz. Barışı da satmadık hem şampiyon olduk hem son 16 yaptık

sen o kadar eder misin

Fiorentina Trabzondan büyük takımmış demek ki?
Galatasarayın alt yapısı değillermiş cidden

30a gidiyor işte senin iddiaa nhaganın daha iyi olduğu yönünde o kaça nereye gidiyor onu yaz

Bana göre hala çok iyi oyuncu bizim arenadaki maçı açıp izleyin, bizim yaptığımız muazzam presi tek başına kırdı
1784112751480.webp
1784112762632.webp
lütfen sözümüzden caymayalım.
ayrıca 25-26 + bonuslara gidiyor

Eee hala aynı yerdeyim 5m euro aza gidince kötü oyuncu olmuş olmuyor.

Nhaga nerede neden ona talip yok?
Oulaiden daha iyi diyen sensin, nhaganın da en az 25m etmezi gerekmiyor mu?
Kıvırmayalım Ali Night.
En az 35m a transfer yapacak dedin. Ben Nhaga bir yere gidecek demedim, benim gördüğüm Nhaga > Oulai dedim. Ben sözümü tutmayacağım de delikanlı gibi yahu
1784113759822.webp

Kıvırmayalım Ali Night.
En az 35m a transfer yapacak dedin. Ben Nhaga bir yere gidecek demedim, benim gördüğüm Nhaga > Oulai dedim. Ben sözümü tutmayacağım de delikanlı gibi yahu
Ekli dosyayı görüntüle 328505
Evet en az 35 yapacak yazmışım, da senin dediğini yazmamışım. Ne sözü vermişim onu yaz.

Sence bu daha rezalet yok senin hala nhaga>oulai diye düşünmen mi🤣

Transfer yapıyor zaten abicim senin dediğin gibi 25m euro büyük transfer yapıyor, buradan da iyi yere gidecektir sakatlık kaza bela olmazsa.

Senin dediğin nhagayı bakıcaz kaç para hangi takıma transfer yapacak, oulaiden iyi sonuçta
Ali, mert ol renktaş.
''EN AZ 35m a transfer olacak'' dedin büyük takıma da demişsin orada gerçi ama hadi onu geçiyorum.

Trabzonspor, Christ Oulai'nin transferi konusunda Fiorentina ile 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

Bonus: 4 milyon euro
Sonraki satıştan pay: %15

(Sabah)

Trabzonspor, Christ Oulai'nin transferi konusunda Fiorentina ile 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

Bonus: 4 milyon euro
Sonraki satıştan pay: %15

(Sabah)
lig seçimi hatalı bence.
Topsuz oyunu vasat ve İtalya ligine gidiyor. İspanya ya da almanya daha iyi olabilirdi onun için

Ali, mert ol renktaş.
''EN AZ 35m a transfer olacak'' dedin büyük takıma da demişsin orada gerçi ama hadi onu geçiyorum.
Tartıştışımız şey başından beri Nhaga mı daha iyi Oulai mi daha iyi, ben de bunu gerekçelendirmek için yazmışım oulai en az 35e gidecek diye ( bonuslarla 30a gitmiş) büyük hata yapmışım pardon. nhaga nerede peki? Hala oulaiden iyi mi? Yoksa yanıldım diyor musun

Neyi tartışıyorsunuz yahu

Geri
Üst Alt