christ inao oulaï

Tartıştışımız şey başından beri Nhaga mı daha iyi Oulai mi daha iyi, ben de bunu gerekçelendirmek için yazmışım oulai en az 35e gidecek diye ( bonuslarla 30a gitmiş) büyük hata yapmışım pardon. nhaga nerede peki? Hala oulaiden iyi mi? Yoksa yanıldım diyor musun
yoo hala iyi. Ben bir söz vermedim ayrıca, söz veren sensin.
Hepsini boş ver. Sözünü tutacak mısın tutmayacak mısın? Bunun cevabını ver sadece.

Bu herif sonra transfer olursa ve TS pay sayesinde 35 milyon etmis oldugu an Ali Gece konuyu uplayip ben hakliydim mi diyecek?

yoo hala iyi. Ben bir söz vermedim ayrıca, söz veren sensin.
Hepsini boş ver. Sözünü tutacak mısın tutmayacak mısın? Bunun cevabını ver sadece.
Evet abi diyorum. Benim futbolcu gözüm falan yok, 35m eder dediğim oyuncu malesef 30m euro gitti.

Umarım senin nhaga( daha iyi diyorsun), 31m euroya barcelona yapar.

26m euro ya gitti.
arada 9m fark var. Az bir fark gibi gözükebilir ama 484 000 0000 TL yapıyor

İyi topçu maalesef. Transfer haberlerinden sonra ufak bir düşüş yaşadı öncesinde çok iyiydi

onu bunu bilmem, adamlar başta kiralık + opsiyon' dan başka bir şey beceremeyen biz başta olmak üzere 2 kuş kardeşe de transfer dersi veriyor

Hem doğru hem hatalı ama.
Boey en büyük örneği.
Zor bela devre arası adamlar zorda kaldı diye verdiler.
Normal dönemde max 15-20 teklif alabilirdin.
Niye zorda kalsınlar ya Trippier'e fahiş maaş vereceklerine Boey'e bons verdiler, Laimerle Stanisic o dönemde de vardı takımda.

Boey'in maaşı 450 bin euroydu bizde, net 2-3 verip aldılar.

nasıl otuz etmiş hayret.. beş para etmezdi halbuki..

Şu Nhaga'yi 15 milyona satın alma hakkıyla kiralayalım ( satın alma hakkı Ts'nin )
Bizde çürüyeceğine belki para kazanırız

Ts icin cok iyi para, bizde bir oyuncu satabilsek artik

Ts taraftarı kudurmasa Dursun başkan rahat 40 basar alırdı. Hatta 40 + nhaga kiralık filanda olabilirdi. Ama gs nefretlerinden zarar ettiler, beter olsunlar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye zorda kalsınlar ya Trippier'e fahiş maaş vereceklerine Boey'e bons verdiler, Laimerle Stanisic o dönemde de vardı takımda.

Boey'in maaşı 450 bin euroydu bizde, net 2-3 verip aldılar.
Boeyin o dönem yakaladığı çıkış dünyada o dönem yatırım yapılabilecek en güvenilir sağ bek olarak görülmüş olabilir.
Ciddi bir performansı vardı.
Aynı performansı bayernde verse o aene 70 milyonu geçerdi teklifler.
Birde zorda kalma muhabbetinde de benim demek istediğim o.
F/p olarak baktığında en uygunu o oluyordu işte. Buda adamları oraya ekstra boeye itti.

Geri
Üst Alt