- 23 Aralık 2008
- 65.355
- 63.250
- 5.103
Renktaş şahsen böyle bir şansım olsa dönmekten çekinmem
Cesaretini takdir ettim dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş şahsen böyle bir şansım olsa dönmekten çekinmem
allah allah neler duyuyoruzKız olsam böyle sevgilim olması için neleri vermezdim be tam bir alfa marcaoda karı resmî beğensin anca
o top falcaoya gelse goldüKimse bir şey dememiş de bugün maçın başında Luyindama'nın Selçuk'a attığı pası Ramos-V.Dijk filan atmış olsaydı tüm Avrupa basını bu pozisyonu konuşuyor olurdu
Bu cüsse de bu kadar iri yarı bir defans oyuncusunun o pası atabiliyor olması gerçekten muazzam bir olay
Falcao'ya gerek yoktu inan Selçuk bile çok rahat atabilirdi o topu içeri ama tavşan tekmesi gibi bir vuruş geldi orada o pasın hakkı o değildio top falcaoya gelse goldü
Eski Selcuk olsaydi Kaleci o topu goremezdi bile nerden nereye geldi bi adam ya resmen yeteneklierini kaybetmisFalcao'ya gerek yoktu inan Selçuk bile çok rahat atabilirdi o topu içeri ama tavşan tekmesi gibi bir vuruş geldi orada o pasın hakkı o değildi
Daha sezonun ilk maçı marcao ile yerlere gömdünüz. Yeter be ancak bu kadar olabilir. Toparlanacaktır ikiside.

hahahahahahahaha sesli güldümvay arkadas bi ibnemiz eksikti forumda![]()