# Christian Luyindama

Bir takımda iki stopeein de yedeği yoksa adamlar hiçbir şeyi takmazki. Kovulana kadar aynı kafayla devam ederler. Onlar da biliyor Luyindama-Ahmet ounayamaz.

Bi ara yine kafasıyla Kayseri maçında yaptığı gibi bir mallık yapacaktı ama onun dışında fena değil.

Son pozisyonda konsantrasyonu bozuk başka bir futbolcu olsa Kruse,Muslera topuna topuna atlayabilirdi.
O pozisyonda iyi yer tuttu.

Valla Marcao'nun andavallıklarını görünce bu adama şükrediyorum. En azından stoperliğin temel kuralı olan topu sektirmeden karşılamayı Marcao'dan iyi biliyor. Bugün Vedat da üstünden kafa vuramayınca kendini Marcao'nun tarafa atıp durdu zaten. Allah vere Luyindama olmasa halimiz çok yaman olur. Şu takımda yorganlara sarılıp saklanmalı.

Kruse, muslera pozisyonunda kurnaz davranıp kaleye doğru yönelmesi akıllıcaydı. Arasıra acemilikleri olsada marcao’dan üstün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben çok beğendim açıkçası. Özelikle muriqe hemen hemen bütün ikili mücadelerde üstünlük sağladı. Havada baya top kazandı muriqe karşı ki bu hiçte yamana atılacak bir durum değil açıkçası.

Geçen sene bu kadar pas hatası yapıyor muydu Luyindama, bu sene baya cılız atıyor topları. Oyunculara ne oluyor ise gelişeceklerine sürekli geriye gidiyorlar.

Geçen sene bu kadar pas hatası yapıyor muydu Luyindama, bu sene baya cılız atıyor topları. Oyunculara ne oluyor ise gelişeceklerine sürekli geriye gidiyorlar.
Luyindamanin en buyuk sorunu buydu gecen senede. Topla biseyler deniyordu pas olsun calim felan olsun cogu zaman olmuyordu.

Luyi sert hamleli havadan da çok etkili iyi bir stoper. Yaşı itibariyle gelişecektir. Hayvan gibi güçlü bir kere. En büyük eksiklikleri topla ilişkisi normalin altında. Kendine güveniyle de alakalı bu takım iyi sonuçlar alsa morallense topla çıkışları vs daha iyi olur. En büyük şansızlığı partnerinin marcao oluşu. Marcao bir stoperde olması gereken bütün özelliklerde kötü. Ne ikili mücadele kazanıyor ne iyi kademe yapıyor başı kesik tavuk gibi dolaşıyor. Topu oyuna sokuyor denen marcaoyu izliyorum kaç maçtır onda da kaçak güreşiyor hep liyundamayı zorluyor dikine pas atmaya. O çok kötüleyip itin götüne soktuğumuz Ahmet çalık veya donk oynasa performansı 2 katına çıkacak ama bu marcao takımı da luyindamayı da yakacak

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eskiye nazaran kontrolsüz çıkışları bitti gibi bir şey

Bir de şu pas kayıplarına çözüm bulabilirse tatlı olur

Bir Marcao ya bir Luyindama ya bakıyorum da Marcao o kadar kotu durumda ki Luyindama yı eleştiresim gelmiyor ...

Geri
Üst Alt