# Christian Luyindama

Bu adamın çapraz bağları nasıl yırtıldı aklım almıyor, halat olarak kullanıp TIR çeksen kopmaz bu adamın çapraz bağları

Özledik reisi şu sezon önceki hazırlık kampı bir başlasın artık doya doya izleyelim Luyindama'yı

Değerini bulan satılır deniyor peki tamam satalım da nasıl dolduracağız yerini şu dönemde. Bu riske girmeye gerek yok açıkçası

Simdi Koulibaly kotu oyuncu asla demiyorum ama ya Koulibaly 90 milyonluk oyuncu degil ya da Luyindama 15 milyonluk oyuncu degil. Ikisinin arasinda 75 milyon euro fark olmamali.

Kouli yıllardır top 5 ligde kendisini göstermiş biri. Yani farkın yüksek olması gayet normal. Ancak bu piyasada max 40 50 daha uygun. 90 çok abartılı

Kouli yıllardır top 5 ligde kendisini göstermiş biri. Yani farkın yüksek olması gayet normal. Ancak bu piyasada max 40 50 daha uygun. 90 çok abartılı
Turkiye'den oyuncularin 20 milyon Euro civarina degil de 40-50-60 milyon Euro civarina gitmesi icin ulkeden transfer edilen oyuncularin cok basarili performans gostermeleri lazim.

EeUzg6hX0AABrs8

elimiz kolumuz bağlı diye düşük paralara satılmaz umarım yaw.

20 ve üzeri bir teklifle satışına onay verilmeli

bu adam ve marcao'ya bu yıl dokunulmamalı.
bu çapsız yönetim kendisini 5 milyon euroya falan satabilir. satma işlemini önümüzdeki sene yeni gelecek yönetim değerlendirsin

Geri
Üst Alt