# Christian Luyindama

abi beni örneklemek pek uygun olmamıs da bilmiyorum eğer teklif gelirse 10-12 gibi gönderilir diye düşünüyorum. 8 e aldık diye o da yoksa 10 da beklemem
Bu sene iş yapsın, rekor kırarak gidecek.

Belhanda'ya toz kondurmayıp elindeki en değerli adamı ufak şeylerle çöp yapman hırboca.

Coronanin ikinci dalgasi olmazsa ve Luyindama gecen yilin performansini vermeye baslarsa 1-2 ay sonra, bence kisin rahat 18-20 milyona gidebilir.

Ocak ayinda oyuncular genelde daha pahali oluyor ve Luyindamanin oyun tarzi tam PL icin iyi uyuyor. Öyle fizikli atletik adami baya begenirler bence.

Bu sene iş yapsın, rekor kırarak gidecek.

Belhanda'ya toz kondurmayıp elindeki en değerli adamı ufak şeylerle çöp yapman hırboca.
benim pek beklentim yok abi o kadar, para yapması için tek senesi bu sene onda da formunu bulacak kafayı toplicak oynicak bana zor geliyo.
2022'de bitiyo sözleşmesi, sözleşme uzatmaz ve kıytırık bi ücrete ayrılırsa ben şaşırmam.

images

Aga tamam sakatlık etkisi eyv. Ama bu kontrolsüz hareketler pas hatası özgüvenli hareketlerin ne böyle kendine gel lan.

marcao su an ikili oynuyor. capraz bag bir cok seyi götürdü gibi su an...

hazır olmayan herif bu artistlikleri yapmaz, keyfine top oynuyor aynen hazır değil.
aklını basına al derim muslera yok en çok ihtiyacımız olan heriflerdensin

Fazla kanada açılmaması lazım. Sakatlık öncesi çok rahattı dönüşlerde ama şu an doğal olarak bir hantallığı var. Onu attığı zaman tekrar uçanı kaçanı zımbalar.

O rövasata pozisyonu beni benden aldi. Reis herkesle tas.ak geciyor.

Geri
Üst Alt