# Christian Luyindama

iyi oynadı.

topsuzken fazla açılmadı. normalde çok öne çıkarıp orada karşılamasını istiyordu hoca.

atletizmi sakatlık sonrası gerilediği için bu şekilde oynamaya devam etmeli. dar alanda hala çok üstün.

Savunmada mukemmele yakin oynadi terimin sacma taktigi olmasa daha dominant bir oyun ortaya koyabilirdi

Muslera ile beraber istatististik sitesinde maçın adamı seçilmiş.Takip edenler vardır Luyindama'yı yaz ayında transferler için iyi bi bonservis kaynağı olabilir..

EPLde kapanan takımlarda kral olur, top tutan takımlar için tekniği gelişmeli.

Kesici ihtiyacı olana çift haneye rahatlıkla gidebilir yeterki iyi pazarlansın, menajeri dandik mi nedir anlamadım.

Şu anki takım yapısı sürecekse maalesef yollarımız ayrılmalı ve Faes gelmeli.

EPLde kapanan takımlarda kral olur, top tutan takımlar için tekniği gelişmeli.

Kesici ihtiyacı olana çift haneye rahatlıkla gidebilir yeterki iyi pazarlansın, menajeri dandik mi nedir anlamadım.

Şu anki takım yapısı sürecekse maalesef yollarımız ayrılmalı ve Faes gelmeli.
Sakatlanmasa 17-18 civarına okutmuştuk muhtemelen.
Ama şu an 1 senelik sözleşmesi elimizi kolumuzu bağlıyor maalesef uzatacağını da sanmyorum pek bizden sonraki durağı Epl orta sıra takımlarından biri olacaktır büyük ihtimalle.

Basit oynayınca bize süper katkısı olan bir adam. Basit oyna gözünü seveyim. Ekstran zaten şortun altında girme başka şeylere.

Defalarca yazdım şampiyonluk için bu adama ihtiyacımız var. Kötüde olsa oynamalı. Oynadıkça daha iyi olacaktır.
Hem şampiyonluk için hem de tekrar form tutup satabilmemiz için oynaması lazım

Eski haline geliyor Liyu tek başına hatasız savaştı. Aslanım benim.

Varsın paslı oyunda kötü olsun marcaonun hava toplarında nasıl ezildigini gördük işte ..hem marcao gibi sakin ve ayakları harika olacak hem birebirde iyi olacak hem hava topu geçirmeyecek klasik olacak ama zaten hepsi iyi olsa burada ne işi olurdu..
Ayakları ilk geldiğinde kötü değildi ama bu konuda kendini geliştireceğine geriye gitti maalesef.Bu herifin uzun topları hiç fena değildi yav artık pek denemiyor denese de başaramıyor.

Geri
Üst Alt