# Christian Luyindama

Lyu nun o kadar iyi görünmemesi yanındaki adamın baya iyi olmasından kaynaklanıyor. Marcao 22 yaşında sanki 35 lik stoper gibi güven veriyor. Orta ikilide her türlü seviye atladık, üstelik bu adamlara verilen bonservis de her türlü çıkar. Benim sana puanım 9 kanka.

ya adam iyiydi işte, sallayın marcaoyu.fiziği canavar gibi.

Alanyaya gore daha kolay bir rakip ve 10 kisi bir rakip ama 11e 11 oynarkende hic pozisyon vermedik 2 mac 1 gol 0 pozisyon bu guzel bisey ama gercekten cok kolay hata yapabilecek birine benziyor

Bu adamı beğenmeyenler S. Liege taraftarı tarafından linç edilir net.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen oyle, Standard Liege taraftarlari gidisine baya uzuldu, belcika liginin en iyi stoperi diyorlar. Hatta Ugur Karakullukcu'nun konustugu gazeteci "Luyindama'yi nasil 8 milyona aldiniz, ben Premier League'e gitmesini bekliyordum" demis, bu gazeteci belcika futbolunu yakindan takip eden biri.

Ayrica ben oynadigi iki macta da begendim. Bizim taraftara oyuncu begendirmek zor zaten. Istiyorlar ki aldigimiz stoperin her ozelligi muthis olacak.

Marcao inanılmaz hızlı bir şekilde uyum sağladığı için biraz sırıtıyor. Her oyuncu yeni takıma böylesine çabuk adapte olamayabilir ki şu ana kadar da iyi idare etti. Trabzon maçıyla birlikte pekişirler artık diye düşünüyorum.

Biraz savruk karakteri var tamam da chedjou , dany falan demek iyi kafa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chedjou hangi ikili mücadeleyi kazanıyordu? Gölge markaj yapmaktan başka bir halta yaramayan bi adam,chedjou benzetmesi yapanlar neyin kafasını yaşıyor. Şu maçta luyindama ile ikili mücadeleye giren herkes fizik farkından ötürü sakatlandı resmen. Hava topunda kaleciden yumruk yedi,kaleci sakatlandı.

Adam 10 numara futbolcu bence mükemmel transfer, şu maçta Semih-Ahmet olsa 2 tane yerdik

Chedjou hangi ikili mücadeleyi kazanıyordu? Gölge markaj yapmaktan başka bir halta yaramayan bi adam,chedjou benzetmesi yapanlar neyin kafasını yaşıyor. Şu maçta luyindama ile ikili mücadeleye giren herkes fizik farkından ötürü sakatlandı resmen. Hava topunda kaleciden yumruk yedi,kaleci sakatlandı.

İşte kafası çalışan bir aslan. Chedjou ya benzetenlere kapakkk

Chedjou, Dany benzetmesi yapanların futbol bilgisi kısıtlı. O yüzden muhatap almaya gerek yok.

Fena değil de kart sorunu başımızı yaktıracak cinsten.
Bunun cüsseyi gören hakem yapmıştır bişey diyerekten direk kart çıkarıyor.Bugünki sarı yok yere verildi

Kafa olarak sahada değil bence. Sadece penaltı pozisyonu için demiyorum. Göze batan hatalı pasları da oldu. Halen çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama adaptasyon sorunu yaşıyor ki bu son derece normal.

chedjeu ile alakası olmayan oyuncu,chedjou hava toplarında zayıfdı,bundan ağırdı.. bu akşam bazı pozisyonlarda uyudu,pozisyon hatası yapdı ama marcaonun yanında kesinlikle uzun stoper şarttı,bence hızı fena değil,ayağı epey düzgün,gücü yerinde arasıra uykuya dalacak ,pozisyon hatası yapacak gibi duruyor ama iyi stoper,iyi oyuncu,çok daha iyi olacak...

fiziğiyle sayısız top aldı 2.yarı.adam canavar gibi yav.gorilllll

GSC'nin stoper kriterleri:

-Boyu 1.85'den uzun olsun
-Denayer gibi hızlı olsun
-Ramos gibi kafa toplarında etkili olsun
-Chiellini gibi pozisyon bilgisi iyi olsun
-Konsantrasyon kaybı yaşamasın
-Maicon gibi golcü olsun
-Hummels gibi ayağı temiz olsun
-Pepe gibi agresif olsun ama kart görmesin
-Tazmanya canavarı gibi haşin baksın ama David B. kadar yakışıklı olsun
-İyi aile babası olsun, Maicon gibi karısını aldatmasın
-Kariyerinde en az 1 şampiyonluk olsun
-Max 25 yaşında olsun
-Tabii bonservisi de 3-4 milyon Euro'yu geçmesin

:asd::asd::asd::asd:

GSC'nin stoper kriterleri:

-Boyu 1.85'den uzun olsun
-Hızlı olsun
-Kafa toplarında etkili olsun
-Pozisyon bilgisi iyi olsun
-Konsantrasyon kaybı yaşamasın
-Maicon gibi golcü olsun
-Hummels gibi ayağı temiz olsun
-Pepe gibi agresif olsun ama kart görmesin
-Tazmanya canavarı gibi haşin baksın ama David B. kadar yakışıklı olsun
-İyi aile babası olsun, Maicon gibi karısını aldatmasın
-Kariyerinde en az 1 şampiyonluk olsun
-Max 25 yaşında olsun
-Tabii bonservisi de 3-4 milyon Euro'yu geçmesin

:asd::asd::asd::asd:

Şu an piyasada bu durumda olan stoperler en az 15-20 m euro dan başlıyor.

Luyindama 9 m euro çok iyi stoper.. Daha da iyi olacak. 2 maçla eleştirilmemeli.

Bazıları Luyindama yı hemen gömme peşinde.

Christian Luyindama: "Taraftarla iyi bir ilişkimiz oldu. Aramızda bir aşk ilişkisi olmalı. Biz iyi bir takımız. Buraya hemen adapte olmak zordu ama bunun üstesinden geldim. Marcao'yla şu ana kadar iki maç oynadık ama birbirimizi tanımaya başladık. İlerleyen maçlarda daha da iyi olacağız."

Geri
Üst Alt