# Christian Luyindama

Lan şu adamın sözleşmesini uzatın iyi kötü para verdik bu herife sakatlik olana kadar da en para potansiyelli topçumuzdu. Hala ışık var o kadar yatırım yapmışız ayibogan gibi adam kendini bulur. Uzatalım sözleşmesinim

Luyindama 2019 Ocak transfer döneminin son günü gelmişti, 2019/2020 sezonuna çok iyi başladıktan sonra o korkunç sakatlığı yaşadı bu sene bazı maçlarda tercih edilmedi gitti milli takımda sakatlandı sonra koronavirüs'e yakalandı derken tertemiz bir sezona başladığı gibi bitiremedi

Eğer iyi bir bonservis getirisi ile satılmayacaksa ki hakkında tek transfer iddiası S.Moskova 'dan 3.5 mil.€ geldiği söyleniyordu bence çok komik bir satış olur bu fiyata elimizden çıkarırsak Luyindama'yı. Sağlam olduğu dönemde EPL'den 15 mil.€ teklif geldiğini unutmamak lazım

Ben hala inanıyorum Luyindama'ya hala vazgeçilmeyecek kadar azman bir oyuncu olduğuna inanıyorum

Hral'nan mukavele yapılacak mı? Muayene etmişler ama mukaveleden söz eden yok. Yahut Hral'ı satacaklar mı? Şahsen Hral'ın adam gibi bir kampnan kendine geleceğini düşünüyorum, şayet teklif yoksa tutmak bizi mesut eder. 2 senesi gitti puşt Kongo yüzünden.

5+ teklif alabilirsek bence satılmalı, bir yerde yabancı/yerli dönüşümü yapmamız lazım bir de maalesef dikiş tutmuyor.

Oyuncular havadan tek pas yapıyor mesela, Luyindama ayak uyduramıyor, bu tip konularda takımda en geride kalan oyuncu olduğu için de muhtemelen dalga konusu oluyor çokça. Basında da bu durumdan söz edilmişti başta ciddiye almadım ama bir kaç idman görüntüsünde dikkatimi çekti bu durum. Müthiş hızı ve fiziğiyle ligin açık ara en iyi kesicisiydi iyiken ama bu top kullanma olayında artık yaftayı yapıştırdılar, buradaki özgüvensizliği en azından burada kırabilmesi bence artık mümkün değil.

Bir de malum çapraz bağ sakatlığı sonrası fizik kalite de düşüyor.

1624443437131.webp

doğru kullanılırsa hala ligdeki en iyi stoper. kralımızı değersizleştirmeyelim.

Luyindama: "İnsan bir kere güvenini kaybetti mi karşısındaki kim olursa olsun düşünmeden silebilmeli. Affetmeyeceksin... Eğer birisi sana kazık atarsa bir daha atar, eğer birisi seni sırtından bıçaklarsa ilk fırsatta bir daha yapar..."

stoper bakmakta fayda var bunun beyin yanmış

Luyindama 'dan Dany Nounkeu gibi bahsedilmesine karşıyım, tamam hataları oldu tamam büyük bir sakatlık yaşadı da 8 mil.€ yatırım yaptığımız bir adamdan neden bu kadar çabuk vazgeçiliyor onu anlamadım

Luyindama 'nın bu takımdan gönderilmesine sadece 5-6 mil.€ gibi bir bonservis getirisi olursa razı olurdum açıkcası o da Fatih Terim 'in stoperlerin yerden pasla çıkma konusunda takıntılı olduğu için oyun kurucu bir stoper ile yerini doldurmak için

Geri
Üst Alt