# Christian Luyindama

Tamam baskı altında top kaybı yapıyor olabilir, asla iyi bir oyun kurucu olamayacak ama takımda 2. bir alternatifi olmayan yetenekleri var. Topu karşılama konusunda korkunç bir üstünlüğü var ikili mücadeleye girdiği oyuncuyu dağıtıyor resmen havada veya yerde Luyindama 'ya üstünlük kurabilecek bir oyunu yok gibi bişey

Keşke bir yolunu bulup Nelsson&Luyindama ve Marcao üçlüsünü bir arada kullanabilsek

hayatı boyunca hiç iyi savunmacı olamayacak ama piyasası da her daim luyi'den yüksek marcao'yu elden çıkartıp luyindama'yı nelsson'la kazanmaya çalışsak hoş olurdu. yarım ayakla bile bu takımın en iyi stoperi.

Luyi şu pas şiddeti olayını ayarla artık. İkinci yarı duvar oldun ordan devam.

Kafa toplarını alıyor, rakibi bozuyor, atakları kesiyor, ikili mücadelelerde rakibi eziyor. Bir defansın yapması gereken her şeyi yapıyor. Fakat pas manyakları yüzünden sürekli küfür yiyor. Nelson alındı yerine sayılır umarım Marcao bombasının açıklarını kapatır.

Dk 75 Marcao gene arkaya rakibi kaçırdı Luyindama kesti. Diyecek bir şey yok umarım aramayız kendisini.

Hoca gene bir hatasında sayıp sövüyordu kulübede, gönderin bari adamı futbol hayatı bitmesin.

asla kötü bir adam değil, hala güveniyorum ve hala Marcao' dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

pek beğenmedim

gelen her top tedirgin ediyor maalesef

vücudu inanılmaz ağırlaştığı için dönmekte çok zorlanıyor.

sakatlığın kalıcı bir etkisi gibi görünüyor

Pas hataları dışında hemen hemen her zaman iyiydi bu herif zaten. Defans özellikleri Marcao'nun bir hayli ilerisinde.

luyindama kötü stoper değil. defansif yönü marcao'dan daha iyi. ana problem bizim saçma sapan oyun anlayışımız. 2 stoper maç boyu toplamda 150 pas yaparsa muhakkak ki hata yapacaktır. bu luyindama'nın kötü olduğundan değil. tamamen terim'in oyuncularını tanımamasından dolayıdır

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günümüz futbolunda yeri yok kendisinin, Standard Liege’de falan oynar. 3M’ye satılmalı.

Kendisini en çok beğenenlerden biriydim ama maalesef duba gibi oldu. Çapraz bağ sonrası olmadı olmuyor.

Rotasyonda da faydalanmamız bence olası değil ya sözleşmesini uzatıp kiralayalım ya da satalım.

Geri
Üst Alt