Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.000
- 17.660
- 1.973
Biraz top teknigi olup topla beraber hucuma ciksa cok avantaj saglariz. Marcao'da top teknigi var ama o da top surunce kamyon gibi yana devriliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis bu adamdan bir halt olmayacağını düşünüyorum. Bizim seviyemizde bir stoperin bu kadar konsantrasyon kaybı yaşama lüksü yok. Bu kadar çıkarken pas hatası yapma lüksü yok. Her maç her çeşit hatayı yapıyor. 5 maçta 1 kere yaparsın anlarım. Bir pozisyonda sola uzun attılar Vakayeme bir dokundu topa bu atladı tabi geçti adam, Yusuf Sarı’nın şutu Muslera’da kalmıştı devamında. Öyle atlanmaz ya, öyle çalım yenmez yani. Chedjou bile bu kadar fazla sayıda hata yapmıyordu ki kendisi kötü bir stoperdi.Net görüşüm.
Dün 2 golde de hatası yok, ikinci de ilk anda müdahale edebilirdi ama Corneliusla mücadele etmek de kolay değil.
İlk golde kesinlikle hatalı değil ikide de pozisyon devamında Luyi zaten oradayken sol stoper Nelsson da gelip bölgesini boşaltıyor.
Hata yaptı ama topla çıkarken ve pas anlamında yaptı yine, defansif en çok müdahale yapan adam, Marcao gelip Luyi kesildiğinde defansif eksikliğinin kesinlikle hissedileceğini düşünüyorum.
Topu orta sahada kesemediğin sürevd luyindama gider nelsson gelir. O gider denayer gelir.
Sadece isimler değişir.
Bir takım bir maçta 20 tane atak yer mi ya. Takımın sorununu önce doğru analiz etmeliyiz.
Luyindama sahipsiz topları alıyor, duran top ve ataklarda kafayla savuşturuyor.
Her topta direkt kesici rolü kendisinde.
Yani biz Galatasarayız büyük takımız diyorsan maç başı 20 tane atak yemeyeceksin yersen defansta hata yapar golde yersin
Çok aşırı hızlı oyuncu oladigi sürece adam calim yemiyor yahu ne kolay çalım yemesi. Herif 10 ikili pozisyona giriyorsa 8ini vücuduyla alıyor zaten.Bu kadar kolay çalım yemenin, fizik avantajını kullanamamanın vs atak yemekle alakası yokki. Topla çıkmayı, pas hatasını falan saymıyorum bile.
O zaman sol tarafa şöyle bir bakalım defansa yardım etmeye tenezzül göstermeyen rekor tap kayiplarının adamı kerem,sık sık ileri çıkan van anholt ve lyundamaAlanya maçında sol stoper oynaması daha mantıklı olur. Çünkü Luyindama’ ın oyununda sağ sol farketmiyor ama Nelsson sağ stoperde çok daha efektif oynuyor