# Christian Luyindama

Luyindama topçu değil. En azından Akhisar'da Rize'de oynattıkları adamlar topçuydu. He kötü topçuydu ama yine de topçuydu. Luyindama'nun futbolcu olduğunu anası babası bile iddia edemez.
Gülelim mi?
Aynen basaksehirde chedjou denilan adamı tutan bir kisilik kendisi.
Rizespor stoper hattı şurada

Akhisar

Göztepe

Ankaragücünün falan hocası olsa luyindama için kapımızda yatardı öve öve bitiremezdi.

Gülelim mi?
Aynen basaksehirde chedjou denilan adamı tutan bir kisilik kendisi.
Rizespor stoper hattı şurada

Akhisar

Göztepe

Ankaragücünün falan hocası olsa luyindama için kapımızda yatardı öve öve bitiremezdi.
Yav siz Luyindama'nın son sezonunu gerçekten izlemediniz sanırım ya. Bu adam Marcao ile devre arasında gelip biiz şampiyon yapan, sizin orgazm olduğunuz PSG maçındaki "Mbappe'yi karısı eyledi len" dediğiniz o adam değil bunu ne zaman anlayacaksınız? Neyse ya ben de bundan sonra Luyindama Mbappe'yi kucağında hoplattı. Mükemmel topçu. Konyaspor, Kayserispor forvetlerinin falan onu hayattan soğutması benim için önemli değil. Çünkü o PSG'ye hayatı dar etti. Aynen böyle daha iyi. Luyindama Türkiye'nin en iyi stoperi bundan sonra benim için de.

Yav siz Luyindama'nın son sezonunu gerçekten izlemediniz sanırım ya. Bu adam Marcao ile devre arasında gelip biiz şampiyon yapan, sizin orgazm olduğunuz PSG maçındaki "Mbappe'yi karısı eyledi len" dediğiniz o adam değil bunu ne zaman anlayacaksınız? Neyse ya ben de bundan sonra Luyindama Mbappe'yi kucağında hoplattı. Mükemmel topçu. Konyaspor, Kayserispor forvetlerinin falan onu hayattan soğutması benim için önemli değil. Çünkü o PSG'ye hayatı dar etti. Aynen böyle daha iyi. Luyindama Türkiye'nin en iyi stoperi bundan sonra benim için de.

vaktini harcama renktas değmez

bana nedense kalacak gibi geliyor. Bu saatten sonra yedeğe alacağın bir stoperi getirmek ne kadar mantıklı şüpheli

en azından takımı tanıyan, takımla kamp yapmış adam kalsın yedekte daha doğru olur

eğer 3-4 milyona gönderip kaan ayhan alınırsa o ayrı

Kral kalcan mi gitcen mi.

Sövelim mi sevelim mi.

FcJgDmWXoAMmiim

Gömülecek kadar kötü olduğunu asla düşünmüyorum. Biraz formunu bulsa çok iyi bir defans oyuncusuydu. Sanki biraz hakkını yedik gibi

Geri
Üst Alt