# Christian Luyindama

Iyisin hoşsun ama yerden gelen toplarda saatli bomba gibisin

sent via GSC

Pass oyunu konusunda çok sakıncalı hareketleri oluyor maalesef.

Bu konuda ciddi çalışmalar yapmalı yoksa çok başımızı yakar

Clde bu kafayla çok sövdürür.topla ilişkisi kötü.nedense her pozisyonda zorluyor.

Ulan rahat bırakın adamı bu sene Feghouli ne kadar etki ettiyse Luyindama ve Marcao ikilisi de bu kadar etki etmiştir

bu kafayla biraz zor kaptan olur. konsantrasyon sorunu var, buna çalismasi lazim

Opsiyonu sartli opsiyon, hala bunu soranlar var kac defa yazildi paylasti. Hoca da acikladi zaten daha gecenlerde. Hala istememek ne akil onu da cozemedim tam bir BOSS Luyindama. Seneye daha da iyi olacaktir, ha bunu begenmeyip Marcao yu ovmek de komik cunku bugun yedigimiz golde Marcao adamini birakti. Ve boyle daha fazla ornek verebilirim. Ikisi de zaman zaman hata yapabilirler onemli olan uyum. Takimin geri kalanini simdi halletmek gerekir. Genel kalitesi de bu takim icin gayet yeterlidir.

Ayrica bu stoper ikilisi ile ligin ikinci yarisinda cok az gol yedigimizi de hatirlatirim.

Biraz basit oyna be adam öldürecen bizi kalpten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir pozisyon var. Son adam olarak çalıma atmaya kalktı... O an bittim :D

Biraz basit oyna be adam öldürecen bizi kalpten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basit oynamaktan ziyade bir futbolcunun en yapmaması gereken bir olay var luyindamada. o da top ayağına gelmeden düşünmüyor. bu yüzden bir anda panik yapıyor ve eli ayağına dolaşıyor.

Kamp geçirirse daha iyi olur. Seneye kolay kolay gol yemeyiz.

Zihinsel sorunlarının olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt