# Christian Luyindama

Ara sıra bi aklı gidip geliyor ama genel olarak beğendim.

sent via GSC

Klas oyuncu oldugunu daha oncede de dile getirmistim. Ama onundeki ve kanatlardaki oyuncular ile anlasamiyor, o bazen hizli oynamayi dusunuyor ve pasli oyunu sevdigini belli ediyor ama etrafindakiler pek ayak uyduramiyor. Bosa cikan oyuncu yok mesela en basitinden. Marcao ile daha iyi anlasirlar zaman ilerledikce ama diger oyuncular icin bunu diyemiyorum.

Bu adam daha ne yapsın. 1-2 hata yapsa da genel olarak iyiydi. Fiziğini müthiş kullanıyor.

İnce iş yapmaya kalkmazsa iyi oyuncu iki tane rezalet hareketi var birinin aynısı ni Trabzonspor maçında da yaptı

Galatasaray düşmanlarının.....

Marcao ve luyindama

Rakip takımın hücum oyuncularıyla en az 5 er kere karşı karşıya (birebir) kaldılar.
Stoperlerin görevi defans yapmak evet ama birebir kalınca ramos olsa hata yapacak.

Takımda özellikle bugün fernando yüzünden takım savunması REZALETTİ

Sen takım olarak üstüne düşeni yap, sonra luyindama veya marcao gelsin maçın içine etsin o zaman beğendik beğenmedik deriz.
Biz rakip defansla kaç kere birebir kaldık?
En fazla iki keredir

Sorun burada

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ve bu maç ile birlikte artık bu transferden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Defoları olmasına rağmen, Marcao ile birlikte ileride harika bir uyum göstereceklerini düşünüyorum.

36 tane top kesti, savundu omuz omuza, orta sahalar lütfetmediği için oyun da kurdu, gol attı, 2-2 için gol de aradı, yapmadığı bir kalecilik!

Evet bazen gereksiz çalım filan deniyor ama genel olarak beğenmemek tuhaf bana kalırsa.

Trabzon maçının aksine beğendim. Gereksiz riske girmemesi konusunda uyarmak gerek sadece.

Bazı anlar geliyor beyin resmen error veriyor.Topu fazla ayağında tutmasa iyi oyuncu da.gereksiz bir özgüveni var bizi yakabilir zaman içinde

Böyle orta sahanın.Adam tek başına stoper orta saha forvet oynamaya çalışıyor.

Çok fazla risk alıyor ama normal önünde kreatif olması beklenen arkadaşları topu alıp buna veya Marcao vermek dışında bir nane yemedikleri için adamlar inisiyatif almak zorunda hissediyor kendini o yüzden o denyoluklarından dolayı suçlayamam alışır bir iki haftaya o da Muslera'ya oynar olur biter.

boş yapmayın ya gayet iyi hatta çok iyi stoper

kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın burası galatasaray 3. sınıf bi takım

Yine begendim. Basit oynamayi ogrenince daha da iyi olacak.

boş yapmayın ya gayet iyi hatta çok iyi stoper

kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın burası galatasaray 3. sınıf bi takım
Forumları karıştırdın miraderim. 3. sınıf takımlar şu an küme düşmemeye oynuyor. Galatasaray Türkiye’nin dev kulübüdür bundan bir şüphen mi var? Ezikler gibi yorum yapıyorsun.

Adam gayet iyiydi kafayı mı yediniz yav

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maçta beğendiğim tek adam diyebilirim. Yaptığı top kayıplarına gelince adam Maicon gibi dan dun vurmak istemiyor top gelince pas yapmak istiyor ama top ayağına gelince etrafındaki Fernando-Ndiaye-Belhanda gibi adamlar gelip top alması yerine Luyindama 'yı izliyorlar acaba ne yapacak ? diye

Yahu beyler oyun kurması pas yapması gereken adamlar orta sahamız Luyindama veya Marcao değil. Adamlar bildiğin orta sahamızın yapması gereken işi bizim Luyindama ve Marcao ikilisi yapıyor bu yetmezmiş gibi sürekli bire birde kaldılar rakip hücumcular ile

Adamlara defans yapma konusunda takım zerre yardım etmemiş olması ve kendi görevlerini yapamayan orta saha görevini stoper ikilimizin yapıyor olması

Geri
Üst Alt