# Christian Luyindama

Forumları karıştırdın miraderim. 3. sınıf takımlar şu an küme düşmemeye oynuyor. Galatasaray Türkiye’nin dev kulübüdür bundan bir şüphen mi var? Ezikler gibi yorum yapıyorsun.
türkiyenin en iyi takımı olabiliriz

ama uluslararası 3. sınıf takımıyız sen ne anlatiyon 20 maçtır deplasmanda kazanamıyoruz avrupada

oyuncuları kendimize göre değerlendirelim, biz real madrid değiliz luyindama gibi yetenekleri eleştirelim

Mükemmel ötesiydi attığı golden bağımsız olarak her topu savuşturdu ve fiziğiyle ezdi adamları. Luyindama Marcao'dan biraz daha iyi diyordum bence bunu yavaştan göreceğiz Luyi acayip bir topçu.

Marcao'nun aksine topla çıkarken pek güven vermiyor. Yine de kötü diyemem, ara ara gereksiz topu tutsa da hatasını telafi edebiliyor. Hücumda ise cidden önemli bir opsiyon olacak. Bam güm çıkıyor hava toplarına :D

1 - Benfica karşısında Galatasaray'ın tek golünü atan Christian Luyindama, aynı zamanda takımının en fazla ikili mücadele kazanan (11), isabetli şut çeken (2), uzaklaştırma yapan (7) ve hava topu kazanan (8) oyuncusu oldu. Nafile.

:red:

Bana göre tek ayakta kalan adamdı, ben seviyorum bu adamı.

Her maç bir tane kötü top kaybı yaptı şu ana kadar. Ama bir şekilde temizledik o pozisyonları.

Aslında kritik müdahaleleri de var ama o garip kayıpları yapmaması lazım.

Belki bir tane yapıyor ama son adamken yaptığı için direkt tehlike oluyor.

Benfica karşısında Galatasaray'ın tek golünü atan Christian Luyindama, aynı zamanda takımının en fazla ikili mücadele kazanan (11), isabetli şut çeken (2), uzaklaştırma yapan (7) ve hava topu kazanan (8) oyuncusu oldu.

DzZAaRXXgAAEJHz

Her maç bir tane kötü top kaybı yaptı şu ana kadar. Ama bir şekilde temizledik o pozisyonları.

Aslında kritik müdahaleleri de var ama o garip kayıpları yapmaması lazım.

Belki bir tane yapıyor ama son adamken yaptığı için direkt tehlike oluyor.
O daha her mac olacaktir, dunyadaki en iyi stoperler bile her mac yapiyor en az 1 hata . Hatasiz eleman yoktur.

Zaten Luyindama nin en iyi ozelliklerden birisi de bu ama ayni zamanda asiri ozguvenli ve topla oynama hevesi bu tur hatalara yol acayabiliyor.

İyi toplar kesti, hava toplarında iyi zaten, hayvani bir kuvveti var, birde sağlam toplar çalıyor.

Ama ani baskılarda saçmalayabiliyor, pozisyon bilgisi zayıf.

Yalnız net beton kafa. Golde önce topa sonra adama kafayı gömdü. Adam tır çarpmışa döndü, bizim eleman kafasını bile tutmadı :D

Bence iyiydi. 1 kere sıçıp batırıyordu onun dışında iyi toparladı.. bazen gereksiz yere tuhaf tuhaf şeyler deniyor lakin bunu bıraksa güzel olacak.

Ayağı da temiz, bu DMC mevkinde oynayabilir mi ki ?

Geri
Üst Alt