# Christian Luyindama

Defansı Luyindama & Marcao ikilisi yapsın golü bu adamlar atsın takımı bu adamlar hücuma çıkarsın bu adamlar pas yapsın bu adamlar mücadele etsin sonra Marcao gol yedirdi Luyindama top kaptırdı

Ne güzel dünya değil mi ? keşke bu adamlarda Feghouli-Fernando gibi kaçarak oynasalar etliye sütlüye karışmadan saklanarak oynasalar değil mi o zaman herkes mutlu olur kimse eleştirmezdi ...

Defansı Luyindama & Marcao ikilisi yapsın golü bu adamlar atsın takımı bu adamlar hücuma çıkarsın bu adamlar pas yapsın bu adamlar mücadele etsin sonra Marcao gol yedirdi Luyindama top kaptırdı

Ne güzel dünya değil mi ? keşke bu adamlarda Feghouli-Fernando gibi kaçarak oynasalar etliye sütlüye karışmadan saklanarak oynasalar değil mi o zaman herkes mutlu olur kimse eleştirmezdi ...
Transfer yapacaksak artik Marcao ve Luyindama gibi nokta atisi transfer yapmamiz lazim. Karavana lüksümüz yok. Fernando Belhanda Feghouli lesleri falan acilen yollanmali.

Ben artık takımda fernando belhanda feghouli Mariano gibi sözde yıldızlar görmek yerine her mevkiye birer luyindama, marcao gibi transferler istiyorum...
Eğer riske girilecekse ancak sneijder Drogba melo gibi klas adamlar için girilir. O da koskoca kadroda 2-3 oyuncu ancak olur.
Performansından da emin olursan alırsın...
Eğer emin değilsen 11 i komple luyindama marcao tarzı adamlarla kuralım, araya da gençleri koyarız, ne kaybederiz?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

topla biraz fazla oynuyor.
Bu huyundan vazgeçerse eğer daha iyi olabilir

Marcao ve lyundama'nin terste yakalanması ve fazla topla oynaması kesinlikle ortasaha'da ki yeteneksizlerin suçu.
Ortasaha o kadar rezil ki stoperler top alıp dağıtmak zorunda kalıyor ve çok fazla açılıyor.

Iyisin ama arada chedjou/dany vari hareketlerin de yok degil. Basit oynasan cok daha iyi olursun. BOSS

Yanliz dikkatinizi cektimi? Sanirim golden önceydi nagatomo veya baska biri buna ön direge git diye isaret etti. Luyi reis anlamadigindanmi yada dinlemedimi bilmiyorum ama arka diregin oralarda takildi. Ve top ona gelince oda yapistirdi. Tam bir BOSS

Ben artık takımda fernando belhanda feghouli Mariano gibi sözde yıldızlar görmek yerine her mevkiye birer luyindama, marcao gibi transferler istiyorum...
Eğer riske girilecekse ancak sneijder Drogba melo gibi klas adamlar için girilir. O da koskoca kadroda 2-3 oyuncu ancak olur.
Performansından da emin olursan alırsın...
Eğer emin değilsen 11 i komple luyindama marcao tarzı adamlarla kuralım, araya da gençleri koyarız, ne kaybederiz?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sayın bayım büyük konuşmuşsunuz,doğruda konuşmuşsunuz,yaşınızı bilmem ama yinede yaşınızdan büyük konuşmuşsunuz diyeceğim..tebrik ederim,sizdeki şu öngörü teknik heyette olsa çok şey değişir.

Marcao’ya göre hataya daha yatkın şimdilik şansı yanında olduğu için dikkat çekmiyor ama iki stoper içinde eksileri, artıları var. Zaten eksileri olmasa bu yaşlarda almak mümkün olmazdı. Eksiklerini ne kadar giderirlerse o kadar iyi ama artıları her türlü eksilerinin önünde.

Hızlanması kötü, pozisyon bilgisi düşük, çevre hakimiyeti zayıf.

Hızı iyi, hayvani bir gücü var, müdahaleleri iyi, kafa topları muazzam, ayağı iyi.

Eksileri bazen gol yedirecek, hata yaptıracak ama artı özellikleri daha önemli.

Çıplak gözle izledim. Adam net kalite kokuyor. Riskli oynadığı zamanlar da oluyor. Ama net iyi oynuyor. Ayrıca tribünler ile ilişkisi harika dün maçta her tribüne çağırdılar ki adam doğru dürüst ısınamadı. Bizde artık defans sorunu yok bizde orta saha sorunu var. Belhanda-Fernando-Feg ile yolları ayırmalıyız.

Kaliteli ama ürkütmüşler biraz çok şaşkın oynuyo ne top ayağındayken ne yapacağını tam kestiremiyo adapte olunca coşar bu adam

Adam bazen dalıyor gercekten hata yapiyor. Marcao da oyle ama oynadiklari pozisyonda hata kacinilmaz. Hele ki 22-25 yaslarindaysan.

Ama adam inanilmaz guclu. 2. Golu de normal bir kaleci yerdi. Herif muthis bir silah duran toplarda.

Gelistirebilirsek acayip bir kazanim olur 2 stoper de!

Ya bu adami orta saha falanmi oynatsak adam ne yapamamis sorusuna cevabim yok!!

Nazar degmesin. Umarim konsantrasyonu basta olmak uzere daha da gelisir.

Orta sahada denebilir aslinda ama konsantrasyon sorunu yüzünden iyi oynayip oynamayacagi pek belli degil. Gerçi Fernandodan çok daha kötü oynayamaz.

bizim ligde ki duran top özürlüsü takımlar sayesınde cok isimize yarayacak. 8 tane falan rahat atar

Orta sahada denebilir aslinda ama konsantrasyon sorunu yüzünden iyi oynayip oynamayacagi pek belli degil. Gerçi Fernandodan çok daha kötü oynayamaz.

Yok ya ben yerine atiyorum semih veya ahmet stoper olarak idare edebilse banko oynatirdim fernando yerine.

Adam dalgakıran gibi. Ndiaye-Lyundama baya kırar, püskürtürdü rakibi. Ama iste yerine semih vitaminsizini mi oynatican stoperde ? :(

Geri
Üst Alt