# Christian Luyindama

Biraz mental problemler var fakat buda olmasa zaten değeri 45 milyon euro fılan olurdu bu fizikle ve teknikle.Marcao ve luyindama iyi stoperler.Hatalar elbet olacak bu 2 genç bizi uzun yıllar götürür.Hatta aldığımız paranın çok üstlerine istersek satarız.Bunlardan önce takımda 4 5 virüs var onların gönderilmesi şart.

Yolun yarısını geçmiş bir adamı sürekli olarak rencide ederek nereye varmaya çalışmaktasın Yusuf ?

estağfurullah yav ne haddime
Baska bir postta saygisizlik mi ettim ondan mi oyle dedin

Forumda ovulen topcular talihsizce sivadiklari icin bu tarz olumlu mesajlara eyvah diyorum bir nevi "masallah"

estağfurullah yav ne haddime
Baska bir postta saygisizlik mi ettim ondan mi oyle dedin

Forumda ovulen topcular talihsizce sivadiklari icin bu tarz olumlu mesajlara eyvah diyorum bir nevi "masallah"
Takılıyorum yav ciddi değil, sıkıntım olsa açıktan yazmam zaten o kadar hukukumuz var ?

Zındık Serkan yüzünden kendimi uğursuz hissetmeye başladım taviz vermeme kararı aldım, adam yüzünden iddaa tutturamaz oldum ?

Son düzenleme:
Yilan gibi oynuyor kitapsiz

Takılıyorum yav ciddi değil, sıkıntım olsa açıktan yazmam zaten o kadar hukukumuz var ?

Zındık Serkan yüzünden kendimi uğursuz hissetmeye başladım yaviz vermeme kararı aldım, adam yüzünden iddaa tutturamaz oldum ?
eyw
3 4 bültendir tutmuyorsa bir bülten ara ver maçları daha sakin takip edersin
ara vermek gerekiyor bazen
serkanın diline düşenin kurtuluşu yok :D

topla birlikte kendi ekseni etrafında dönmesi korkuturuyor beni

maicon gibi ağır ama durması gerektiği biliyor ve hacim olarak maicondan daha iri olduğu için kuvveti de yerinde

pek güvenemiyorum niyeyse

Seneye birinçi sinif Defansif orta saha şart, gerekirse kiralik alalim ve yüksek satin alma opsiyonu Varsa da olur (Melo gibi) yeter ki Kaliteli olsun. Wanyama olabillir mesala. Tottenham’de fazla oynama sanşi bulamiyor . Tabi onu da premier League dan isteyen takimlar olscaktir.

Luyindama 25 yasinda, Marcao 22 yasinda, iki tane yetenekli, basariya ac ve gelisime acik stoperler, ustelik yillik ucretleri de makul, Luyindama basit oynamayi ogrenince daha da iyi olacak. Marcao'nun dun yedirdigi ikinci gol biraz acemice oldu ama Ozan Kabak'ta arka arkaya penaltilar yaptiriyordu ama iyi stoper oldugu her hareketinden belliydi, aynisi Marcao icin de gecerli, orta sahanin yapmasi gerekenleri bile yapiyor. Bu ikilinin onune saglam bir orta saha kurulmali. Basari gelince bu ikili icin iyi teklifler gelecektir.

Sino Gibi duran toplari kullanan adamimiz olsa cok gol atacak bu sezon

2. golümüzde Belhanda'dan sonra en onemli katkı Luyindama'dan geldi. Topu aldı defanstan, bi çalım attı atağa kaldırdı anında.

Neyini beğendiniz gençler ben bildiğin zenci Servet Çetin görüyorum bu adamı izlediğim zaman

Geri
Üst Alt