# Christian Luyindama

En uyuz oldugum seylerden birisidir savunma oyuncusunun calim atmaya calismasi. Basit oynayin canimi yiyin.

Bu adam da iyice gerilemeye basladi. Marcao ile birlikte bu sene fazla güven vermiyorlar, özellikle de Marcao her an takimi yakabilecek kivamda.
nzonzi mesela herkes tarafından maçın en iyisi seçiliyor? neden? adam çünkü basitçe oyununu oynuyor ne çalım atmakla uğraşıyor nede driblingle felan. çünkü adamın işi o değil.

luyindama nzonzi gibi basit oynamalı. nzonzi gibi class uzun ve kısa pasları atılıp geri çekilsin. gereksiz riske girip duruyor. aynı dili konuşuyolar nzonzi biraz abilik yapmalı şu adama

nzonzi mesela herkes tarafından maçın en iyisi seçiliyor? neden? adam çünkü basitçe oyununu oynuyor ne çalım atmakla uğraşıyor nede driblingle felan. çünkü adamın işi o değil.

luyindama nzonzi gibi basit oynamalı. nzonzi gibi class uzun ve kısa pasları atılıp geri çekilsin. gereksiz riske girip duruyor. aynı dili konuşuyolar nzonzi biraz abilik yapmalı şu adama
Nzonzi daha genctir herhalde

ben begendim o sacma top kayıplarına ragmen

Marcao ile ilk kez oynuyormuş gibi oynuyorlar. Geçen seneki uyumları hiç yok. Onun dışında atak kesme ve önleyici hamlelerde çok iyiydi. Bu sene defans hattımızda uyumdan kaynaklı bir gariplik var ama neden böyel anlamadım ilk kez de oynamıyorlar sonuçta

Bunda da aynı mevzu, taktınız mı takıyorsunuz, defansif olarak gayet iyi oynadı her topu kesti adam.

Konsantrasyon sıkıntısı var bunu gidermesi lazım.

Top rakipteyken harika herif.

Ama top ayagindayken basit oynamayi beceremiyor. Onu ogrenirse cok degerli oyuncu olur.

Marcao da ise inanilmaz dusus var. Adam rakibe pas atmaktan helak oluyor. Savunmada gecen seneden daha uzak duruyor rakibine. Kaldi ki Marcao bu sene bizdd tam yaz idmani aldi. Lyundama ise afrika kupasi sebebi ile gec geldi.

Marcao sanirim maaşını dert ediyor. Bir de yedegi yok o yuzden rahat pasif direnişini sürdürebiliyor gibi.

Son düzenleme:
ben kendisini cok begendim dün. bu baslikta fark ettimki bizim taraftar medyadan cok etkileniyor. misal medya bu aralar diyorki: „luyindama ve marcao cok kötü. gecen senede kötü oynadilar“ sizinde yorumlariniz o yönde.. gecen sene iki defans oyuncusunada bayiliyorduk, cok iyi transfer diyorduk ikisi icinde.. böyle kötü yorum yaparak oyuncularin degerini düsürürüz anca cünkü toplumsal hafiza‘ya göre „bu adam o kadar para etmez yhaa“ düsüncesi olusuyor. ayni örnek muriqi icinde gecerli.. herkes cok iyi diyor kendisi hakkinda sacma sapan haberler cikiyor „muriqi 35mio€“ gibi.. seneye fener 10-15e satsa o bahsedilen rakamin cok altinda, muriqinin gercek degerinin cok üstünde satmis olurlar.

kötü yorum yapmadan bunlarida düsünelim :)

Çalım işini bırakırsa muazzam stoper olur

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt