# Christian Luyindama

Cok iyi bir kesici ama asiri bi ozguven var. Yanında lider bir stoper olmalıydı bunu uyaracak.
Cavani, mbappe’ye karşı da aynı rahatlıkta takılırsa santra yapmaktan yoruluruz malesef

Babel'e attığı top efsaneydi. Savunma olarak da 1-2 pozisyon dışında sıkıntı yoktu lakin rahat 6-7 topu direkt rakibe verdi. Bu şekilde oynama ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum c.l.de. Üzerler.

bu ve marcaodan bi halt olmaz. afrika altyapılı stoper alınmaz, 2 hamle stoperi birarada oynatılmaz 50 defa dedik. en azından bi tane avrupalı denge stoperi alınmalıydı. psg ve madrid maçları bu 2 linin sonu olacak zaten bence. donk devre arasına kadar ikisinden birinin yerine oynamalı.devre arası da komple değişmeli stoperler

Yetti be, her maç en az 3 tane çalım atacam ara pası atacam diye top kaybedip pozisyon yiyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşırı öz güveni bize pahalıya mal olabilirdi. Marcao'nun bile bölgesine hamle yapmaya çalışıyor top sekse kendi adamını kaçıracak.

Azman gibi bir oyuncu. Nekadar kizsamda yerden ters takla ile kalktiginda istemsizce gulumsuyorum.

Tam bir Belhanda II. Sevsemmi sövsemmi bilemedim

SL deki rakipler bizi normalde iyi analiz eder. Luyindama ve Marcao ordada riskli hareketleri denerlerse onlar acimadan cakar.

Kendileri icinde o lazim olmayan riskli hareketleri birakip, düzgün oynarlarsa mantikli olur. Real ve PSG ye karsi göze carpan hatasiz oynarlarsa, zaten kisin ikisine de teklif gelirse sasirmam.

Marcao ile riske girmemeleri , gerekirse topu ileri şişirmeleri veya taca atmaları konusunda uyarılmalılar. Çıkarken top kaybetmek bize pahalıya mal olabilir. Onun dışında top kapma, mücadele ve hava toplarında etkili. İmkan olsaydı da 1 tane sağlam stoper alıp üçü arasında formsuz olanı kenara çekecek bir düzen kurabilseydik.

Bu adamın yanına futbol zekası yüksek akıllı bir stoper gerekiyordu.Yönlerdirilmesi gereken bir yapısı var.
Marcaonun çok önünde..

Benim anlamadığım bu adam geçen sene geldiğinde kemik kırıyordu. Rakip forvetler ikili mücadeleye girmeye korkuyordu. Yazın nasıl oldu da bu kadar geriye gitti. Bizim antrenman sisteminde mi sıkıntı var anlamadım ki.

Fatih terim eminim 100 kere basit oyna diyordur.Dany'e de söylemiştir eminim.Adamların bir kulağından giriyor öburunden çıkıyor işte

Acayip piyasa yapmıstır bu maç.Muhteşem oynadı tek hata yapmadı.

Defansin en saglam adami oldugunu gosterdi yine.

Pozisyon alma ve adam kaçırma konusunda sıkıntıları devam ediyor.

Geri
Üst Alt