# Christian Luyindama

Marcao ile geldiklerinde büyük çoğunluk Marcao nun daha iyi oldugunu savundu bunların başındada uğur.k vardı.Ama o zaman da söyledim bu adamın stoper özellikleri marcao dan daha iyi diye..Sorunu sadece odaklanma.Yoksa bu fizikle boğayı bile yıkar geçer.Ocak ayında marcao nun yollanması taraftarıyım.Yanında tecrübeli bir stoper ile 5 maçta 1 gol filan yeriz ortalama.

Gol atamıyoruz ki sorun orda
babel, belhanda ve feghouli oynadigi sürece pek gol atacak gibi durmuyoruz. Falcao-Andone-Emre-Jimmy-Adem 5lisi üzerinden gitmek lazim bu aralar. Ne kanatlar calisiyor ne Falcao'ya top geliyor.

Bu performansı diğer cl maçlarında da sürdürürse kafadan 25-30 milyona gideri var
Bu arada keşke yanında marcao yerine Ulfaluji gibi biri olsaydı o zaman daha çok sivrilirdi

Şampiyonlar Ligi önemli bir şölen alanı. Daha önce Cenk ve Ozan iyi paralara gittiler. Luyindama'dan da 20 milyon euro civarı para kazanabiliriz.

Ligin en iyi defans oyuncusu.

EF9answW4AEGwq6

Di mariayı nasıl top etti yaw aklıma geldikçe sırıtıyorum... Bu adam real defansını elek etti

Çok nadiren hamle hatası yapıyor onun dışında adam gerçekten big boss. Gol yeme problemi yaşayan her takımı toparlar. Devre arası EPL'den teklif gelmesi çok muhtemel. Güzel para gelir ama yerini doldurmak çok büyük sıkıntı olacak.

Tek dilegim Luyindama ayni performansi PSG ve Madrid deplasmanlarinda sergilemesi. Bir ihtimal 20 milyon civarina satariz

1570133906170-png.62693

1570134161162-png.62694

+ Sağ arka adale zorlanma

İnsan üstü performans ortaya koymuştu normal sakatlık yaşaması.Dinlensin biraz bakalım

Arada mala baglasada cift haneli rakami gorur diye dusunuyorum. Fizik ve hizi iyi bence. Bazi aciklari var kapatabilirse daha iyi yerlerde olur

Geri
Üst Alt