# Christian Luyindama

Maçı izlemedim ama anladığım kadarıyla iyi oynamıs.Şimdiye kadar olan 3 maçta iyiydi.

Bu adam için 10m yazan gazeteyi lavabo mendili yapmak isterim, müthişti, Hazard mazard dinlemedi

24,5 bile satılması için yeterli değil 25 in altındaki teklifleri dinlememek gerekir maguire nin o parayı ettiği yerlerde 25-30 çok çok rahat eder resmen fakir van dijki

Gereksiz özgüveni hariç çok iyi herif o özgüven topu kaptırmaya neden oluyor aynısı ekürisinde de var.
Duran toplarda geçit vermiyorsunuz karşı karşıya savunma da da belirli bir seviyenin üzerindesiniz ama o top ayağınızda 2 saniyeden fazla kalmamalı.

Yiğidim benim

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

şöyle muazzam kafa atan bir adamımız var, orta biraz daha az kötü olduğunda tehlike oluşturuyor , ama hala bir duran top taktiğimiz yok.

luyindama gökhan gönüllü emreli fener kadrosunda olsa gol krallığına oynardı muhtemelen çünkü duran top organizasyonlarından çok gol buluyorlardı , ben bizde beğenilmeyen riekerink'ten sonra hiçbir duran top organizasyonu göremedim..

%99 sene sonu EPL takımlarından birine gidecek.inşallah gelen parayı çar çur etmeyiz!

Luyindama rakipleri kovaliyor

Düz yoldan gitse de yakalar polatin attigi makasa benziyor

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen

Düz yoldan gitse de yakalar polatin attigi makasa benziyor

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen

Boş yolda makas atıp Çakır’ın ölmesine sebep olmuştu hey gidi

Hiç beğenmedim, beğenmiyorum.

Son derece cahil, gereksiz agresif ve bu yüzden saçma salak fauller yapıyor.

Ikinci yarının sonlarına doğru Ömer Bayram’a bir pası var, aman Allahım.

Yine uçmuşsunuz yok 20 milyon yok 25 milyon. 5 milyon euro teklif eden olmaz, bakın 5.

Biz mi akıllıyız? Adam Standard Liege’de bunun daha iyisini oynuyordu, kimse almadı. Herkes biliyor bunun me mal olduğunu, saatli bomba olduğunu, sürekli gereksiz faul yaptığını, pozisyon bilgisinin zayıf olduğunu. Alırsa Stoke City tarzı takımlar belki 4 milyon teklif eder, fazlasına imkan yok.

Alacak olan Liege’den alırdı. Tüm dünya izliyor artık Belçika ligini. Herkes biliyor bunu yani, biz keşfetmedik. Bir de yaşı 25 felan değil bunun, kesin bununla ilgili de sıkıntıları vardır. Herif en az 28 yaşında, net.

Boş yolda makas atıp Çakır’ın ölmesine sebep olmuştu hey gidi
Tam pust ya

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen

Hiç beğenmedim, beğenmiyorum.

Son derece cahil, gereksiz agresif ve bu yüzden saçma salak fauller yapıyor.

Ikinci yarının sonlarına doğru Ömer Bayram’a bir pası var, aman Allahım.

Yine uçmuşsunuz yok 20 milyon yok 25 milyon. 5 milyon euro teklif eden olmaz, bakın 5.

Biz mi akıllıyız? Adam Standard Liege’de bunun daha iyisini oynuyordu, kimse almadı. Herkes biliyor bunun me mal olduğunu, saatli bomba olduğunu, sürekli gereksiz faul yaptığını, pozisyon bilgisinin zayıf olduğunu. Alırsa Stoke City tarzı takımlar belki 4 milyon teklif eder, fazlasına imkan yok.

Alacak olan Liege’den alırdı. Tüm dünya izliyor artık Belçika ligini. Herkes biliyor bunu yani, biz keşfetmedik. Bir de yaşı 25 felan değil bunun, kesin bununla ilgili de sıkıntıları vardır. Herif en az 28 yaşında, net.
Kişisel bi kinin mi var cahilliginden girdin yaşına kizana kadar köpük saçtın birader hayırdır.

Geri
Üst Alt