# Christian Luyindama

Ben hem PSG hem de dünkü macta savunma oyuncularimiza bir laf edemem. Tüm sezon dörtlü oynayip CL de birden bire aralarina Donk'u katip 5'li oynuyoruz. Bunu da yeterince calistigimiza inanmiyorum ben.

Calisilmadigi da bariz belli oluyor, oyuncular 5'li oynarken nasil davranacaklarini nerede duracaklarini bilmiyorlar. Bir de hem Luyi hem Marcao Naga ve Mariano nun arkasini toplayacagim diye heba oldular dün.

Ek olarak Real yürüyerek orta sahamizi gecti dün her defasinda. Bence Luyi bizim icin bir nimet, su adamin duran toplarda hayvan gibi hava topuna cikmasindan bir türlü faydalanamamiz resmen skandal. Bir takim hic mi duran top organizasyonu calismaz yahu.

Ben hem PSG hem de dünkü macta savunma oyuncularimiza bir laf edemem. Tüm sezon dörtlü oynayip CL de birden bire aralarina Donk'u katip 5'li oynuyoruz. Bunu da yeterince calistigimiza inanmiyorum ben.

Calisilmadigi da bariz belli oluyor, oyuncular 5'li oynarken nasil davranacaklarini nerede duracaklarini bilmiyorlar. Bir de hem Luyi hem Marcao Naga ve Mariano nun arkasini toplayacagim diye heba oldular dün.

Ek olarak Real yürüyerek orta sahamizi gecti dün her defasinda. Bence Luyi bizim icin bir nimet, su adamin duran toplarda hayvan gibi hava topuna cikmasindan bir türlü faydalanamamiz resmen skandal. Bir takim hic mi duran top organizasyonu calismaz yahu.

Hadi Nagatomo savunması iyi bir adam da ben Mariano ile beraber oynayan stopere laf etmem arkadaş.Luyindama her maç 1.5 kişilik oynamak zorunda.Oynuyor da.Ama ne zaman 1 kişilik oynasa eleştirilir çunku yanında savunmayı aslında bilen ama mecali kalmamıs Mariano oynuyor.

Maç seçiyor maalesef. Bazı takım arkadaşları gibi. CL maçlarında kusursuz oynuyor. Diğer maçlarda verimsiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç beğenmedim, beğenmiyorum.

Son derece cahil, gereksiz agresif ve bu yüzden saçma salak fauller yapıyor.

Ikinci yarının sonlarına doğru Ömer Bayram’a bir pası var, aman Allahım.

Yine uçmuşsunuz yok 20 milyon yok 25 milyon. 5 milyon euro teklif eden olmaz, bakın 5.

Biz mi akıllıyız? Adam Standard Liege’de bunun daha iyisini oynuyordu, kimse almadı. Herkes biliyor bunun me mal olduğunu, saatli bomba olduğunu, sürekli gereksiz faul yaptığını, pozisyon bilgisinin zayıf olduğunu. Alırsa Stoke City tarzı takımlar belki 4 milyon teklif eder, fazlasına imkan yok.

Alacak olan Liege’den alırdı. Tüm dünya izliyor artık Belçika ligini. Herkes biliyor bunu yani, biz keşfetmedik. Bir de yaşı 25 felan değil bunun, kesin bununla ilgili de sıkıntıları vardır. Herif en az 28 yaşında, net.
Futboldan anlamıyorum demenin uzun bir yolu olmuş bu mesaj , dümdüz anlamıyorum deseydin biz seni anlardık.

Maç seçiyor maalesef. Bazı takım arkadaşları gibi. CL maçlarında kusursuz oynuyor. Diğer maçlarda verimsiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç seçme mevzusunun gayet doğal olduğunu dusunuyorum.Dunyada ki hiç bir oyuncu Real Madrid maçı ile sivasspor maçını aynı ölçude oynamaz.Burda görev teknik heyete dusuyor biraz da.

Maç seçme mevzusunun gayet doğal olduğunu dusunuyorum.Dunyada ki hiç bir oyuncu Real Madrid maçı ile sivasspor maçını aynı ölçude oynamaz.Burda görev teknik heyete dusuyor biraz da.
Tüm sorumluluk ve hesabı ödemesi gerekenler de her maça ADAM gibi hazırlaması gereken teknik heyet zaten.

Bu arada maçı izlememiştim şimdi tekrarına baktım da sanki fena oynamamışız ? ne diyorsun ?
Hocam adamlar biraz şanslı olsa 3-5 fark yerdik. Galatasaray iyi oynamıyor, berbat oynuyor. Ara ara parlamalara aldanmamak lazım.

Hocam adamlar biraz şanslı olsa 3-5 fark yerdik. Galatasaray iyi oynamıyor, berbat oynuyor. Ara ara parlamalara aldanmamak lazım.

3 Tane nete yakın pozisyon da var ama.Real Madrid gibi takımlara pozisyon verirsin hocam.Daha bizim ligde real madride pozisyon vermeyecek bir yapı yok.

3 Tane nete yakın pozisyon da var ama.Real Madrid gibi takımlara pozisyon verirsin hocam.Daha bizim ligde real madride pozisyon vermeyecek bir yapı yok.
Hocam bizim de pozisyonlar vardı amenna ama adamlar 26 şut çekmiş, 15'i ceza sahası içinden. Lakayt oyunlarına rağmen şans ve Muslera bizden yana olmasaydı kevgire çevirirlerdi. Ki Real Madrid gerçekten çok formsuz, belli. Bu sezon beni mutlu eden, güven veren bir maç hatırlamıyorum. Gerçekten kötüyüz kabul etmek lazım.

Hocam bizim de pozisyonlar vardı amenna ama adamlar 26 şut çekmiş, 15'i ceza sahası içinden. Lakayt oyunlarına rağmen şans ve Muslera bizden yana olmasaydı kevgire çevirirlerdi. Ki Real Madrid gerçekten çok formsuz, belli. Bu sezon beni mutlu eden, güven veren bir maç hatırlamıyorum. Gerçekten kötüyüz kabul etmek lazım.

Kotu olduğumuz konusunda hem fikiriz. Real Madrid bence de formsuz hatta Andone atsa baya kaos içine de girmeleri muhtemeldi ancak ne olursa olsun rakip Real Madrid.Real Madrid o şutları çeker.Bak Psg 5 atmış elini kolunu sallaya sallaya.City spurs barça falan.Bu takımlar ile baş etmek gerçekten zor.Ben Real ve Psg'ye yenildik diye aman ölduk bitti tarzı bir yaklaşımı hoş bulmuyorum.Ama Fener maçı fiyaskoydu mesela veya Gençler maçı.

Dua edip kalan 3 macta yine saglam oynasin fakat yazin satilsin. Devre arasi satarsak yazim dimdizlak ortada kalabiliriz. Ocak ayinda Belhanda ve Fegh 15 civarina satilip 2 bek ve Onyekuru gelsin.
Luyindama'yi da yazin 20 civarina satarsak James icin ugrasalim. Hatta James Ocak ayinda gelebilir.

Bu sezon Muslera ile beraber en iyi oyuncumuz bence 15 üstüne satarız en kötü.

Defalarca Ramos'un üzerinden kafa vurduğunu gördük, hani bildiğimiz Sergio Ramos'un

Bu Luyindama gerçekten normal değil fiziksel özellikleri nirvanayı görmüş resmen Psg maçında Di Maria ve Mbappe ikilisine uyguladığı tarifeyi Hazard'a uyguladı sadece gol pozisyonunda Donk'a güvenip ters kademe yapmadı o pozisyonda Donk'un ardından müdahale etmesi gerekiyordu

Beğenmeyen s..ktirsin gitsin koulibalyi bonucciyi felan seyretsin hata yapmayan stoper var mı görün

Gs maçından farklı maçları izlemenizi tavsiye ederim eğer luyindamayı beğenmeyen var ise

Kotu olduğumuz konusunda hem fikiriz. Real Madrid bence de formsuz hatta Andone atsa baya kaos içine de girmeleri muhtemeldi ancak ne olursa olsun rakip Real Madrid.Real Madrid o şutları çeker.Bak Psg 5 atmış elini kolunu sallaya sallaya.City spurs barça falan.Bu takımlar ile baş etmek gerçekten zor.Ben Real ve Psg'ye yenildik diye aman ölduk bitti tarzı bir yaklaşımı hoş bulmuyorum.Ama Fener maçı fiyaskoydu mesela veya Gençler maçı.

galatasaray seviyesinde bir takımın fotoğrafını psg ve real maçlarından çekmek doğru olmaz elbette ama genel olarak şu ana kadar iyi oynadığımız bir resmi maç yok.

belki yeni malatya deplasmanının ilk 45 dakikası örnek verilebilir.

bu da sezonun bu noktasında fazlasıyla kaygı verici bir durum bence.

Geri
Üst Alt