# Christian Luyindama

Duz kosulara basladi.antrenmandaydi

ES0bYRnWoAAduR5

13 Ocak 2020

Luyindama, sözleşmesini sakatlığı sebebiyle dondurmak isteyen yönetime "Benim adalelerim çok güçlüdür, 2 aya dönerim. Sözleşmemi dondurmayın" dedi. Yönetim, "Kaybedecek zamanımız yok" diyerek bu teklifi reddetti. (Milliyet)

11 Mart 2020

ES0omu4XgAA0xuD

Luyindama kondisyoner eşliğinde hafif tempoda düz koşulara başladı.

13 Ocak 2020

Luyindama, sözleşmesini sakatlığı sebebiyle dondurmak isteyen yönetime "Benim adalelerim çok güçlüdür, 2 aya dönerim. Sözleşmemi dondurmayın" dedi. Yönetim, "Kaybedecek zamanımız yok" diyerek bu teklifi reddetti. (Milliyet)

11 Mart 2020

ES0omu4XgAA0xuD

Luyindama kondisyoner eşliğinde hafif tempoda düz koşulara başladı.

Adam kasimda sakatlandi. Capraz bag olayi 6 ay sürer. Herif 4 ay sonra kosulara basladi (ameliyati aralikta yapildi sayarsak 3 ay). Kafayi yiyecem…

geri donmesini iple cekmekteyim ilk yaridaki SHIT takimi ayakta tutan adamlardan biriydi gitti zimbabwede turp tarlasinda gazi oldu nitekim su an takimda olsa uzun yillar sonra perfect'e yakin bir CIMBOM izliyor olacaktik :ka: (y)
Boss olsaydı kadroyu nasıl yapardın ahbap?

geri donmesini iple cekmekteyim ilk yaridaki SHIT takimi ayakta tutan adamlardan biriydi gitti zimbabwede turp tarlasinda gazi oldu nitekim su an takimda olsa uzun yillar sonra perfect'e yakin bir CIMBOM izliyor olacaktik :ka: (y)
hayri ahbabım
terime salak mal diyip her maç sonu yalakalık yapanlar hakkında
2 cümlelik bir yorum alsam?

The Boss geri dönmüş. Ayrıca şu forma işini düşünmek gerekir. Ya şöyle bir sarı formamız niye yok ya niye !

Wolverhampton ve Aston Villa, Luyindama için 12 M €’yu gözden çıkardı. (Breaking News FR)

Geri
Üst Alt