# Christian Luyindama

Tam bir caydırıcı kuvvet yav. Sakatlık öncesi yaptığı hataları da yine kendi telafi ediyordu. O seviyeye dönecektir ilk devrede. Marcao'nun çok formda olması da şu an büyük şans. Buraya da bırakalım nazar değmesin. 🧿

Bugün yaptığı hata gol. Bu adam çok özel oyuncu ama 1 dk bile boş birakmayacan. Her dakika kenardan ikaz etmesi lazim hocanin. Veya bir yardimci hocayi sadece bu is icin verecen.

fener üzerine oynuyor, bu da kaşınıyor, tetikçiler fırsat bulunca kızartabilirler.

bu modda şu an

luyindama.jpg

Kendine özgüven bu seviyelerde çok da iyi bir şey değil. Topu hiç kaptırmayacak gibi oynuyor resmen. Ama kaptırıyor illa ki ve sonunda ya kart görüyor ya başka futbolcumuz kart görüyor ya da çok net pozisyon görüyoruz kalemizde.

La siz bütüne bakmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Beklerin önü yok gibi. Ortasaha yı geçen Marcao&Luyi üstündeler.

Ben bu adami canlı canlı istinye parkta gördüm. Kapı eşiğinden geçemiyor dana herif. Gerçekten fizik olarak muazzam. Gece görenin çocuğu olmaz. Gebe kadına göster bunu anında düşük yapar. Gel gelelim futbol zekası kısıtlı.

gscimbom_mobil

Bu olmasa yerine Donk olsa %100 yerdik. Yine 30 metrekareyi tek başına savundu.

İlk yarı bayağı kaşındı. 2. yarı bayağı top kesti ama yine de ben olsa 2. yarıya onla başlamazdım.

Herif bütün rakip atakları neredeyse tek başına durdurdu.

Ferdi'yle mücadelesinde çocuğun pestili çıktı.

Geri
Üst Alt